2011-01-31
 21:12:44

Favourite love music

Åh jag älskar den här skivan så mycket alltså! Lotta hade beställt hem den i förra veckan, så jag tittade på baksidan vad det var för låtar med på den & tro mig, jag föll direkt! Sitter & lyssnar på den nu (dock har jag inte skivan utan gjort låtlistan på Spotify) & vet inte hur mycket jag lyssnade förra veckan när älskling var på jobbet!
Om jag inte hade den Spotify skulle jag lätt köpa den, till Alla Hjärtans Dag kanske, men nu behövs inte det :)



Annars så finns den ju på Åhléns eller på cdon.com om man inte har Spotify eller så !

Och NEJ jag lyssnar faktiskt inte bara på House music som tex Nexx, David Guetta, Jasper Forks, ni vet alla "inne" hitsen som spelas inne på klubbarna, även jag lyssnar faktiskt på lugn musik, är det så svårt att tro haha^^? Tro vad ni vill men jag älskar faktiskt att lyssna på såna här låtar & bara tänka mig bort, det är jäkligt avkopplande kan jag tala om, & vem behöver inte göra det liksom :)



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-31
 19:35:53

Nya väskan <3

Åh vad jag älskar min nya väska som jag köpte idag!! Den är skitbra, allt som jag hade tänkt skulle få plats får verkligen plats!! Yeey nu är jag såå glad :D




Åhléns, 349kr



Nu måste jag fortsätta plugga på 4 st fåglar som vi har prov på imorgon, visserligen ett skit litet prov men iaf, eftersom jag missade det stora idag så ^^


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-31
 15:30:38

Maskinhallen

Nu sitter jag med Kimba, Vero & Eric i datasalen i maskinhallen! Underhållande :) .
Just det jag lyckades hitta en sån där väska, ni vet som jag skrev om igår att jag velat ha såå länge!
Köpte den på Åhlén iaf :D viskar ikväll!


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-31
 12:52:53

Jahaja

Och så åter igen så har jag ingen lektion, fan vad kul alltså! Hade kunnat vara på stan nu, men nej, jag trodde som vanligt att vi skulle ha lektion!
Det ända vi hade var prov på skogsfåglarna, som jag hade missat att vi skulle ha!

Nu ska jag gå ner till Vero & Kimba & leta problem ;)


Kisses


/// BellaVictoria

2011-01-31
 10:02:00

Shoppingtime

It´s shoppingtime bitches :D
Ska se om jag lyckas hitta några fler långa linnen från H&M, sen ska jag in på Mique & leta inredning till sovrummet, sen måste jag fortsätta leta efter en tillräckligt stor "helgväska" som mina data + kläder & sånt får plats i. Men problemet är att jag inte vill ha någon sån där sportbag utan en vanlig snygg med axelband !

Visar ikväll vad jag köpte, om jag gjorde det ;)


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-31
 08:17:00

31 Januari 2011

Godmorgon kära läsare!
Idag är det sista dagen i den här månaden wich means - studiebidrag!
Även fast man inte direkt kan skryta med 1050kr man klarar sig in no way en hel månad på bara det, som som tur för mig så har jag andra inkomster som lön osv som gör att jag inte tvingas leva på bara 1050, för det är inte så enkelt, inte för mig iaf ^^, speciellt inte i februari eftersom det är såå mycket då, Alla Hjärtans Dag & sen på sportlovet ska jag & älskling & massa genemsamma vänner på kryssning med Silja Galaxy, dock inte bestämt än!
Så idag, innan bussen går ut till Ökna tänkte jag så shoppa lite, se om jag hittar något fint, om nu skit-köping har fått hem det senaste som kommit ut i butikerna, de brukar väl jämt vara sist med det annars har jag hört!


Kisses

///BellaVictoria

2011-01-30
 22:16:00

Senaste inköpen

Fick lite användning för mitt presentkort som jag fick av mamma & pappa i 19års present på H&M inne i Norrtälje i lördags :) :

 Beige/ljus rosa linne



 Jeans, mörk denim




Och sen så hade jag fått en paket från H&M idag när jag kom hem till mamma & pappa också:


 Hade beställt den här jääätte mysiga lilla söta vita tröjan + en vit topp/t-shirt men den skulle tydligen komma i mitten av februari :/. Men iaf, älskar verkligen den här tröjan jag fick idag, såå fin, älskar ju vitt så ;)

Ska hämta ut ett till paket från H&M med en ny beställning som jag gjorde i helgen på tisdagkväll när jag kommer med bussen från skolan, då kommer det fler bilder på de nya klädern :D



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-30
 21:35:11

Vilken jävla stressig kväll

Så nu har jag en stund över till att blogga :).
Idag har vi inte gjort så mycket, jag slingade älsklings hår & sen har vi suttit framför hans data.
Sen åkte älskling jag & Nathalie in till Norrtälje eftersom vi skulle åka bussen in till Sthlm & så vidare.
Aa jag hade ju min jävla packning med mig, dvs, mindre resväska & min studsare i sitt vapenfodral, vilket innebär att man inte kan gå så fort som man önskar eller måste, det är tungt att bära ner & upp väskfitthelvetet i trapporna från t-banan exempelvis. PLUS att om man på det dessutom bara har 9 jävla minuter innan ens tåg går från Centralen på sig att springa upp i stora hallen & köpa biljett & sen såklart måste man ju ner igen för trappan eftersom man aldrig har den turen att tåget kan utgå från spår 10, det händer aldrig när man är såå stressad, sån tur har man bara inte!
MEN hursomhelst, jag hann iaf, med typ 3 min till godo.
Dock trodde jag att jag skulle svimma på riktigt i sista trappen upp till spår 11 & när jag väl kom in i vagnen & hade fått sätta mig ner & andas lite fick jag svinont i bröstet, men det gick bort efter en stund.

Sen kom jag iaf fram & nu har jag varit & duschat & nu sitter jag med en av mammas mysiga fleeceplädar om mig & ser på Wallander-filmen.


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-30
 20:38:02

30 Januari 2011

Åh streess, ska hoppa in i duschen en snabbis bara innan jag bloggar mer!

Kisses


///BellaVictoria

2011-01-29
 11:51:27

29 Januari 2011

Stressad, ska in till Norrtälje & käka pizza med Jessica, Nathalie, Frida & älskling
!


Kisses


///BellaVictoria
2011-01-28
 13:41:25

28 Januari 2011

Åååh vilken underbar dag!!! - NOT! För jag har världens jävla PMS värk idag, & det är Jimmys namnsdag idag också, han heter ju Karl i mellan namn, stackarn när han kommer hem, kul namnsdag när man egentligen ska ha en mysig fredagskväll, så kommer han hem från jobbet & allt han får då lär vara en skitsur flickvän...
Allt jag äter just nu är choklad, har seriöst pimplat upp jag vet inte hur mycket cola & jag har verkligen ingenting att göra! FAAN en sån rolig dag!! Klaga klaga klaga gnäll gnäll gnäll typ så låter jag just nu!
Om det inte vore för att jag inte vet när nästa buss går & för att jag inte vill gå utanför dörren just nu så skulle jag åkt in till Sthlm & shoppat men som sagt jag går inte ut nu heller!
Nu ska jag FÖRSÖKA leta upp något att göra!!


///BellaVictoria
2011-01-27
 16:10:56

Give me !

Kolla Mates nya profilbild!!



Det är baren på Occu i Dubai, Ole hade en liknande bild han med!
Alltså faan ge mig min student nu, ge mig 10 juni nu så jag kan få gå vidare till EBS!
Fan för att stå där, det är min dröm, ge mig 18 juli nu, finns inga ord som kan säga hur mycket jag vill det här. Bartender på Laroy är drömmen när jag är färdig, men så länge jag får gå på EBS, så länge jag klarar examen & får kalla mig professionell bartender, spelar det ingen roll vart jag får jobb, det är bartender eller inget!
FAAN vad jag längtar!!

Ska bara ta mig igenom det här halvåret på Ökna först! ;)



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-27
 14:56:23

27 Januari 2011

Ligger i sängen lyssnar på musik & kollar massa gamla bilder. Jag vaknade halv 2 idag eftersom att Jimmy jobbar..
Tråkiga inlägg den här veckan jag vet, men det sa jag redan i början av veckan, vi gör ju liksom inte mycket annat än att kolla film & umgås med familjen osv så då blir det inte så mycket för er att läsa, tyvärr, men men, a girl needs to have her privatelife too ;)!

Kisses


///BellaVictoria

2011-01-26
 15:12:58

26 januari 2011

Jag, jessica, jimmy, och frida sitter hos deras farmor och fikar när pratar! Kisses ///BellaVictoria
2011-01-25
 16:36:15

25 januari 2011

Tjatjaa. Jag sitter i soffan och myser med zelda och tittar på när jimmy spelar wow :-). Vi ska käka hamburgare snart också, typ allihopa har väntat på det hela dagen haha, typ dagens höjdpunkt eller något ;-). Men fan så onyttigt tyvärr :-(. Förresten vilka såg sexualkunskap igår då? Frågar ni mig tyckte jag mest att det var patetiskt, och fan vad fula alla elever va också, satt typ och skrattade åt deras utseende hela tiden xd. Kisses ///BellaVictoria
2011-01-24
 21:10:00

Nytt program på SVT1

Haahaa Jimmy hittade ett nytt program som har seriestart ikväll kl.22.00, som heter "Sexualkunskap", & idag skulle det tydligen handla om hur sperma smakar xD!! Hahaha, det vill jag se vad det är för program, kommer sitta & asgarva!!
;)



Kisses



///BellaVictoria
2011-01-24
 19:05:05

Beställt nytt från hm.se

Yes har suttit & shoppat nu, blev dock bara tre grejer den här gången, eftersom jag är så noga med att allt måste passa så beställer jag inte exempelvis klänningar & definitivt inte jeans, de köper jag endast i butikerna !
Men iaf, 2 tröjor & 5pack armband blev det den här gången :)
Blev medlem i H&M Club också, ( nej jag har faktiskt konstigt nog inte gått med där tidigare, men nu så ), så jag får massa olika erbjudanden & rabatter & sånt kul ;)




Kisses


///BellaVictoria
2011-01-24
 16:48:35

24 januari 2011

Snabb update ! Vi har legat och kollat film hela dagen sen vi vaknade, gjorde det typ tid halv 11 - 11 . Har inte hänt något annat alls idag, har en slapp integöranågontingalls dag . Undrar hur min klass har det där uppe i kylan i vilhelmina, de borde vara framme där nu. Fy fan vad kallt det måste vara där uppe, usch alltså! Kisses ///BellaVictoria
2011-01-23
 21:58:45

Söndagsfilm

Tjatja. Jag och älskling sitter och tittar på I,robot på 4an :-) . Allt gick btw bra i eftermiddags med att veta när jimmy var i danderyd och så han kom från sjukhus parkeringen så jag såg honom. Han kom mycket tidigare än jag trodde också så jag behövde inte alls vänta så länge som jag förväntat mig. Så det blev inga problem till slut:-). Kisses ///BellaVictoria
2011-01-23
 17:09:00

23 Januari 2011

Vi sitter just nu hos Jimmys farmor som fyller år idag!!
Var ganska så jävla skönt att träffa min älskling igen, vi har ju varit ifrån varann ett bra tag nu & det är vi ju inte vana vid direkt!



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-23
 15:16:56

Mot Danderyd

Sitter på tuben nu! Och jimmys otroligt jävla bra mobil har lagt av igen så hur vi ska mötas upp utanför danderyds sjukhus det vete fan alltså! Åh jag är på så jävla bra humör nu alltså när jag kommer att få sitta och vänta och sen inte alls veta när han kommer fram och sen leta upp honom också! Åh fy fan vilken jävla fucking bra dag det här är då! ///BellaVictoria
2011-01-22
 21:29:59

Lobby Nattklubb

Lobby tonight bitches!


2011-01-22
 18:14:02

Just nu - fixar mig

Kom precis ut ur duschen & nu står jag i badrummet & fixar håret! Ska äta middag snart.
Hatar att det är något jävla fel på blogg.se så man inte kan lägga upp youtubeklipp idag, har inte funkat på hela dagen, buuhuu :(
Får skriva ut vad man lyssnar på ist - just nu spelas Adrian Lux  - Teenage Crime Axwell & Henrik B Remode



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-22
 16:06:48

22 Januari 2011

Åh fy fan vad skönt det var att sova länge idag! Vart ju inte så jätte sent igår men ändå, har ju varit duktig & gått upp 6 varje morgon den här veckan & åkt till skolan + att jag till & med åkte dit igår, mest för Kimbas skull, men ändå, jag var ju med på lektionen iaf ^^..
Sov till halv 4 idag, så har precis käkat frukost nu.

Kisses


///BellaVictoria

2011-01-21
 22:05:00

White Room

White Room Tonight!


2011-01-21
 18:42:20

Shit vad tiden gick då

Fan vad tiden gick fort idag alltså. Käkade lunch med Kimba, sen satt jag, hon, Eric, Hampus H & Zebbe & snackade i skolhuset ända fram tills bussen gick från Ökna. Vi hade skitkul :D.  Kimba & jag var en sväng på stan & snacka om en massa grejer, välbehövligt ;)
Nu är jag på plats där jag ska var iaf, sitter just nu & lyssnar på White Rooms Playlista på Spotify & laddar som fan inför ikväll!

Kisses


///BellaVictoria

2011-01-21
 08:40:36

Projektarbete

Som sagt, första fredagslektionen på sååå jävla länge jag faktiskt är på projektarbetet!
Skit tråkigt, ingen fattar hälften av vad man ska göra! Vi kunde ha fått ledig idag egentligen tycker jag :)

Aja, ska umgås med Kim sen så fort jag är klar här :D


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-21
 07:12:28

21 januari 2011

Sitter på bussen.. Första fredagen på länge jag åker till skolan xd! Har ju haft projektarbete och då var det ju självtstudier typ som gällde :-) . Men nu för första gången på typ mer än ett halv år ska jag dit iaf hihi. Min klass ska ju börja med redovisningarna idag och det kanske kunde vara lite kul att lyssna på :-). Kisses ///BellaVictoria
2011-01-20
 22:52:00

Dagens samtalsämne?

Ingen i bloggvärlden kan väl ha missat dagens snackis va!? Dessie la upp en bild på ett par nyförstorade läppar, som det måste ha vart typ 97% av läsarna som faktiskt antog att det var Dessie själv som hade fixat sina läppar..
I själva verket var det ju inte alls Dessie, utan Annie, Dessies kompis som gjort en läppförstoring på Eva & Adam Kliniken.




Undrar egentligen om det inte var en pr-grej från Dessie, för att få folks uppmärksamhet, hoppas verkligen inte att det var så, tror inte det om henne, hon är så pass stor i bloggvärlden att hon inte bhöver starta bloggbråk eller liknande attention-stuff för att få fler läsare liksom.
Men man kan ju aldrig vara 100% säker i den här världen, bloggvärlden är falsk, det vet alla & vem som helst kan ta till med vilket knep som helst & göra vad som helst för att få fler läsare & mer uppmärksamhet!



Och vem tyckte att det blev snygg på Annie då?
Jag tycker det ser ut som om hon har en anknäbb :)
Men så länge hon tycker det är snyggt & är nöjd så ;)


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-20
 20:00:00

Nytt avsnitt av The Ana Gina Show

Finally!! Fan vad jag har väntat! Dock är det ju Carolina Gynning som är gäst ikväll & henne gillar ju inte jag, men men man kan ju inte alltid få som man vill, om man inte själv är med & bestämmer förstår & det har ju inte jag varit i detta fall, för då hade aldrig Gynning blivit invited!




Kisses


///BellaVictoria

2011-01-20
 18:34:31

Har precis käkat

Fan vad hungrig jag var, åt ju bara två mackor till lunch eftersom det ALLTID varenda jävla torsdag är soppa till lunch i skolan så aa, det suuger ju men så är det iaf. Så då äter jag bara mackorna som serveras till, aa plus en tallrik rivna morötter om det finns.
Men nu har jag precis käkat iaf, gjorde makaroner.

Känner mig riktigt jävla bra som gått helt au-naturell i hela 3 dagar nu, det ni;), det hade fan inte hänt för typ, aa säg 3-4år sen eller så ^^.
Men jag är ju så jävla annorlunda nu mot vad jag var då, mycket bättre självförtroende & självkänsla. Jag är ju precis som min Jimmy när det gäller mitt utseénde, vi kan liksom ställa oss framför spegeln på morgonen helt nyvakna, bakis & helvete & bara tänka "Fy fan vad snygg jag är, jag är sååå fucking jävla snygg så det är fan inte sant!" Haha, jag tänker faktiskt ofta så ^^. Men va fan, utan självförtroende/självkänsla kommer man ingenstans i den här världen!







Kisses


///BellaVictoria

2011-01-20
 17:43:00

Smiley-funktionen

Har ni märkt något? Smiley-funktionen jag la till förra helgen på min blogg, har nu, helt bara sådär bestämt sig föra att faktiskt fungera :O !!? Jag upptäckte det i eftermiddags.
Fattar verkligen ingenting, men att de faktiskt syns nu är ju bara såå bra ! :D
Ett problem mindre att fixa med!

Kisses


///BellaVictoria

2011-01-20
 14:52:52

Uppgift

 Vi fick en ganska så kul uppgift av Leffe nyss, vi ska ta fram en produkt, söka patent på den, marknadsföra & slutligen sälja, det är dock bara fejk alltså inte på riktigt, vi ska bara lära oss hur det går till .
Kul va :) ?
Så Feffe & jag har valt hundhalsband med inbyggd GPS, som inte syns, alltså inte som de där små lådorna som sitter på halsbanden, den ska sitta inne i halsbandet utan att synas. Bara en idé vi fick bara för att ha något liksom, men jag tror det kan bli bra :)

Kisses


///BellaVictoria

2011-01-20
 13:45:51

Jaktfilm

Soft dag, har spenderat halva förra lektionen innan lunch & från halv 1 tills nu på den här lektionen med att titta på jaktfilm! Vi har det jävligt soft vi ;D inte som djurarna som måste plugga hela hela tiden & har typ ett prov varje vecka, jag kan inte komma ihåg senast vi hade ett prov ^^.


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-20
 09:40:38

20 Januari 2011

Har börjat dagen i skolan med en ny kurs, försäljning & service, med Leffe, kan nog bli en riktigt kul lektion, jag gillar ju sånt som handlar om marknadsföring & så :)
Så den lär jag nog gilla:)

Nu måste jag återgå till lektionen iaf.


Kisses



///BellaVictoria

2011-01-19
 16:00:36

Skickat in mina röster till Finest Awards

Har precis röstat i alla kategorier till Finest Awards 2011 som går av stapeln den 2 februari på Café Opera.

Här har ni mina röster:
I kategorin:
Årets Modeblogg: Kenza (lätt val)
Årets Personliga Blogg: Amir (valde mellan honom & Paow, men med tanke på otrohetsaffären så tyckte inte jag att hon var så personlig så hon berättade ärligt hur det egentligen var med den saken, utan undahöll allt. Då blev det såklart den mysiga gaybloggaren Amir!)
Årets Nykomling I Bloggvärlden: Daniel Paris (enkelt val trots att både Kate & Isabelle Strömberg fanns med så valde jag honom, Isabelle tycker jag är en jävla fjortis förövrigt, så henne vill jag inte se som vinnare av den kategorin)
Årets Restaurang: Operakällaren
Årets Nattklubb: Ambassadeur
Årets Modebutik: H&M (bara för att jag verkligen har fastnat för dem & har väldigt svårt att gå ut därifrån utan minst en påse med mig^^)
Årets Bäst Klädda Kvinna: Kenza (återigen, såå lätt val! Hoppas hon vinner över Elin Kling, som jag har lite svårt för)
Årets Bäst Klädda Man: Cimon (såklart, jag väljer ju inte precis Dennis i den kategorin)
Årets TV Personlighet: Ana Gina (valde mellan henne & Daniel Paris, men min röst fick efter mycket övervägande gå till Gina)
Årets Topp Blogg På Finest: Daniel Paris
Årets Medlemsblogg På Finest: Amanda (Nemos flickvän)
Göteborgspriset: Aliette "Baby Senorita" Corleone







Kisses


///BellaVictoria

2011-01-19
 13:55:22

Naturkunskap nu

Hela klassen sitter på naturkunskap lektion och lyssnar på när våran elevrådgivare står och pladdrar om sopavfall och energi och miljö och sånt tråkigt. Ska snart fika med veronika :-) . Kisses ///BellaVictoria
2011-01-19
 12:48:13

Lunch

Okej det var skit äcklig lunch idag alltså, potatismoset smakade aa jag vet inte vad & korven tog jag inte ens !

Nu sitter jag i studion & har skit boring verkligen! Vill åka hem nu på en gång & soova!
Nu måste jag gå & snyta mig igen för 1000e gången idag typ. Lär vara uppe i en miljon gånger innan jag blir frisk!

Kisses


///BellaVictoria

2011-01-19
 10:48:49

Fan vad jag är sjuk

Fan vad jobbig den här dagen är, sjuk jävla snorig och hostar så jag tror jag lär hosta blod innan dagen är slut. Och inte hjälper tabletterna jag har med mig heller :-(. Tog en till nu precis får se om det kanske blir lite lättare då. Sitter på religionslektion nu iaf. Ganska boring . Kisses ///BellaVictoria
2011-01-19
 08:52:01

19 Januari 2011

Nu sitter jag i skolan, min klass har idrott men eftersom jag är grymt sjuk (känns osm värsta dagen hittills) så tänker jag lätt inte vara med! Dessutom ska de ut & springa så glöm det alltså.
Och våran cpstörda idrottslärare Vladdis försvann totalt när jag skulle gå & säga till henne att jag inte skulle vara med. Såg henne utanför skolhuset nyss men nu försvann hon helt bara sådär!

Kisses


///BellaVictoria

2011-01-19
 06:24:00

New breakfast habits

Har ju bytt ut mina urusla frukost vanor till lite nyttigare saker, som förhoppningsvis kommer göra så jag känner mig piggare i skolan sen på dagarna



Numer äter jag, youghurt med AXA müsli eller Special K, annanasbitar & Grissinipinnar, sen dricker jag ett glas vatten nu drack jag upp sista Pinapple/coconutjuicen imorse men ska iaf dricka ett glas juice på morgonen också, för det är typ massa vitaminer i sån juice .
Nu är jag ju förkyld som sagt så känner ingen skillnad än så länge men det kommer väl hoppas jag, om jag får hålla på & käka det här ett tag nu .
Sen tänkte jag ju vara smart & ta en halv Naproxen & en Rinexin, tror ni det hjälpte eller!? Så fan att det gjorde, jag kände ingen skillnad iaf :(, fan vad dåligt.



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-18
 22:14:00

Pic from last week

Insåg precis att jag totalt glömt bort att lägga upp bilden på efterätten jag gjorde till Jimmy när han fyllde 22 för exakt en vecka sen idag !
Men bättre sent än aldrig, här kommer den:



I var det: Mango sorbet, färsk mango, kiwi, jordgubbar, annanas & en melonskiva till garnering
Fint va ? Jimmy ÄLSKADE den :D

2011-01-18
 21:45:00

I <3 chokladtomtar?

Haha, jag måste seriöst ha "a thing for" såna här chokladtomtar som man käkar på julen, älskar att sitta & bryta sönder den till små bitar,  käka upp dem. Lyckades käka upp en halv igårkväll när jag låg & kollade på Glamourama ^^. Nu har jag en kvar (som antagligen bara är halv nu eftersom detta var ett tidsinställt inlägg som jag skrev för några timmar sen^^)
Tur att min älskling inte äter så mycket choklad för då fick jag äta upp hans tomte också yeey :D!







Kisses


///BellaVictoria

2011-01-18
 18:38:13

Paket

Kom hem för en halvtimme sen, har käkat & så. Hade fått ett paket från posten, som låg & väntade på mig när jag kom in (efterlängtat, men tyvärr privat så jag kan inte berätta, tyvärr tyvärr)




Btw, jag körde ju en au-naturell dag idag eftersom jag är förkyld. MEN visste ni om att det var första gången ever jag någonsin gått helt utan smink i skolan en hel dag ?? Det ni ;). Dock hade jag liite mascara på överfransarna men den lyckades jag nog gnugga bort under dagen tror jag^^.
Det är inte alls så att jag inte tycker att jag ser bra ut utan smink, jag har ju som bekant världes största självförtroende/självkänsla så jag tycker jämt att jag är grymt snygg, men jag tycker inte om mitt pigment i mitt ansikte nämligen, det är typ något fel på det för, jag blir brun i pannan, får en massa jävla fräknar över näsan & ut mot kinderna & under näsan, runt läppar & hakan förblir bara vitt, skumt va :S!? Och nu snackar vi om när jag solar utomhus på sommaren eller utomlands eller så.
Hursom helst, har jag ju nu lyckats hitta ett sätt som gör att denna konstiga pigmentering försvinner: Jag solar solarium (om jag vill behöver inte använda solarium för att bli brun men det är ju skönt så) & jag anväder min tanning hudlotion & L´orelas Sublime Bronzer spray (dvs BUS spray)
det gjorde verkligen skillnad kan jag lova.
Blev så jäävla snyggt brun. Typ alla har gått & frågat om jag varit utomlands för att jag var så brun (nej jag har bara varit i solariet & framför sprayburken^^)
Hehe, nä men det är kul när det ger resultat & att skillnaden märktes, jag tror alla andra såg mer bränna än vad jag gör, för jag tycker ju alltid att det ser för lite ut, men nu vet jag iaf att det syntes ordentligt som jag ville :).





Vet inte om brännan i faceet syns så bra på korten kanske, men såhär såg jag ut idag iaf. Har ju, tillfälligt bytt till mittbena istället för att ha nästan all lugg på vänstra sidan & så.
Jävligt snyggt med mittbena också måste jag erkänna, kör nog på det ett tag nu
Nej nu ska jag sluta vara Egolina & gå & öppna mitt paket istället.

Catch U later


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-18
 15:54:05

Old times

Satt i maskinhallen utanför klassrummet där Vero hade lektion förut & hade allmänt tråkigt, kunde inte mobilblogga heller för det finns ingen mottagning där uppe, satt & funderade på när mina studentkläder kan tänkas komma, så helt bara sådär slog det mig bara, vart fan tog tiden väge!? Hur fan kom vi såhär långt!? vad hände med oss, vi gick ju för fan precis i 1an & nu ska vi ta studenten om lite mindre än 6 månader...
Kommer ihåg att en klasskompis till mig sa till mig på våran julfest att "det känns om igår när vi gick i 1an", jag svarade "ja det känns fan som igår när jag svimmade på Hanaskog"
Vart tog tiden vägen egentligen?
2an & det året då internatet var fan det bästa skolåret i mitt liv. Jag hade så jävla kul!
Man gick på sina lektioner under dagen, sen gick man & åt middag i matsalen, sen gick man upp till huset, eller som vi jaktare, gick & låste ut bössorna ur vapenbunkern & gick ut & jagade på kvällen. Jagade vi inte så satt man i vardagsrummet & glodde på typ "Halv åtta hos mig" & "Bonde söker fru". Sen gick man & tog en dusch (om den inte var upptagen just när man själv skulle in där) & sen gick man & la sig. Sen vaknade man nästa morgon vid halv 8. Inte som nu vid halv 6 - 6 på morgonen..
Livet man hade i hus 8 var jävligt annorlunda från det liv jag nu har..
Nu är det återigen så upp typ 6 på morgonen, åka 2 jävla bussar, gå i skolan om man sen orkar gå på alla lektioner, har man sen ingen lektion så har man knappt någonstans att ta vägen om man inte kan vara med på någon annan klass lektion eller så. Inget internatrum kvar att gå "hem" till.
Sen efter 4 väntar man återigen på bussen från Ökna, från Nkpg ut till mina föräldrar. Och är hemma igen ca halv 6 på kvällen.

Den tiden man hade på internatet gick fan så fort, vart tog den vägen egentligen, känns fan ofattbart att vi nu ska ta studenten om ett halvår. Att jag inte kommer att åka till Ökna något mer sen i höst, jag kommer inte att träffa Vero, eller Kim, tvilligarna, min klass, inte sitta & prata med Eddan i studion varje idag, i höst är jag inte här längre.
Missuppfatta mig inte nu, jag älskar mitt liv det är det bästa livet jag någonsin kunnat leva, jag fick allt jag någonsin önskat mig när jag träffade Jimmy, 6 jag skulle inte byta mitt liv mot något!<3

Men jag kommer heller aldrig att glömma tiden på Ökna de jag umgicks med under Öknatiden, alla stunder jag & Vero haft i hennes eller mitt rum, när vi lyssnade på "Husvagn" eller "Singel & sökande". De gångerna Kim sov här på internatet & vi satt i hus 2 en hel del.
Och tiden med Bea, innan hon hoppade av i 2an. Hur jävla mycket flummade inte vi omkring? hur många cigg man rökte i rökrutan på internatet eller gömde sig för jouren när vi satt på balkongen & rökte, vi fick nämligen inte det, i 1an fick vi det men sen i 2an blev det ändrat så man fick inte röka på balkongerna, men hur jävla många gånger gjorde man inte det ändå? Jag var sjukt nära på att åka på pendlig en gång i början på 2an tack vare att jag rökte på balkongen hela tiden, men jag klarade mig^^.
Men den här tiden kommer aldrig mer tillbaka, den är förbi, över nu.
Och tiden går fortare & fortare känns det som, snart går jag på EBS, inte på Ökna..
Men tiden vi hade där, från det att vi började 1an första dagen eller snarare från det att vi började i våra riktiga klasser, för det var då jag tyckte det var kul att vara i skolan, till sista festen på studentkvällen den 10 juni, den tiden kommer alltid att vara oförglömlig, oavsett hur det blir nu & vad som händer. Sen må den här skolan & dess ledning vara endast skit & helt jävla störda i huvudet, man är jävligt trött på skolan nu & vill bara ta studenten, men man kommer alltid komma ihåg bra tiden man hade här.
Jag ångrar inte en sekund att jag valde jakt & inte jord-häst, det ledde mig till Jimmy, hade jag inte valt jakt hade jag inte haft honom nu & det är en tanke jag inte ens vill tänka hur det skulle vara nu, idag om jag inte hade honom!



Okej nu ska jag, Kimba & Vero snart knalla bort till bussen så ska avsluta detta otroligt långa inlägg nu ^^. Önskar att jag hade bilder att visa er läsare, men jag tror att de flesta bilderna från den här tiden är borta faktiskt.. Vet iaf inte vart på data jag har dem annars! Så ni får (återigen;)) stå ut med att läsa mycket text utan bilder. Lite som på Nemos blogg ibland också ^^.


Kisses



///BellaVictoria



2011-01-18
 11:34:00

Luchtime med Vero

Nu ska jag & Vero käka lunch, blir fisk idag :/, men men!


Later bitches

Kisses


///BellaVictoria

2011-01-18
 10:12:37

Samhällslektion

Var nyss ute & tog några bloss med Vero & snackade lite skit med henne om Ökna ;)..
Var jävligt skönt att komma tillbaka & träffa henne & Kim igen, har ju inte sett dem sen julfesten & det var en månad sen igår!

Nu har vi samhäll här, ska kolla upp något om komsumentverket typ tror jag det var, boooring!
Slapp dag idag annars, blir ingen lektion efter lunch för mig eftersom de skulle gå ut & titta på träd xD & jag vill inte bli mer sjuk. Så vi får se vad jag hittar på då ^^.

Hörs later!


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-18
 07:04:49

18 januari 2011

Står och väntar på bussen som är sen som vanligt när jag är i tid, och lyssnar på nexx. Glömde tabletterna men orkade inte vända för då hade jag säkert missat bussen, får härda ut utan dem. Nu kommer bussen. Kisses ///BellaVictoria
2011-01-17
 22:26:27

Bedtime

Shit vad tiden gick fort, känns som om klockan nyss har halv 9 & nu helt plötsligt är den halv 11 snart, hög tid att ringa älskling & sen sova, sjuka som vi är båda två!
Ska stänga av Glamourama nu till badrummet.
Imorgon kör jag nog au-naturell, beror på hur dålig min näsa är!


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-17
 22:25:50

Bedtime

Shit vad tiden gick fort, känns som om klockan nyss har halv 9 & nu helt plötsligt är den halv 11 snart, hög tid att ringa älskling & sen sova, sjuka som vi är båda två!
Ska stänga av Glamourama nu till badrummet.
Imorgon kör jag nog au-naturell, beror på hur dålig min näsa är!


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-17
 20:08:11

Hittade en Otrivin :D!

Satt & hade precis börjat kolla ett gamlat avsnitt av Glamourama när jag plötsligt fick syn på något mycket välkommet; en flaska Otrivin under sängbordet :D tror ni jag blev överlycklig eller!?
Som synd vad fanns det (förstås) inte något alls kvar i flaskan förutom en liiiten liten skvällt som jag till slut lyckades få ut & in i mina stackars cp stödra näsa!
Hoppas att det hjälper & det som finns kvar sparar jag till imorgon nu!



Kisses



///BellaVictoria

2011-01-17
 15:25:08

Jaga hela nästa vecka!

Åh vad mycket gladare jag känner mig nu, inte så mycket piggare från förkylningen, men på mycket bättre humör & massa glad!
Pratade med älskling på FB nyss & då kom jag på den otroligt briljanta idén att eftersom min klass ska upp till "Mitt Ute I Ingenstans" (Burträsk) & jaga skogsfågel hela nästa vecka & jag inte ska med eftersom att
1. Jag har inget snöcamoställ & tänker inte lägga 1000tals kronor på ett som jag bara kommer att använda vid just den jakten (eller rättare sagt pappa kommer inte lägga ner pengar på det år mig)
2: Jag går ALLTID ner mig i skogen, i Kloten gick jag ner mig 2 gånger i samma såt, i Haddebo gick jag ner mig även där så inåt helvete
3: Jag är rätt duktig på att hamna totalt vilse på ett ställe jag aldrig varit tidigare
4: Efter vad som hände med Jimmy när han var där med sin klass för 3år sen, han skulle hoppa över ett krondike men något bar typ inte så han hamnade med vatten upp till bröstet sen fick han sitta & vänta 40min innan någon kom & hämtade honom. Aaa ni förstår säkert hur det skulle gå med min otroliga tur för att kliva ner i vatten när jag är i skogen!
5: Ingen har någonsin berättat att det skjutits någon fågel, så det är inte värt att frysa dag ut & dag in när jag är 98% säker på att jag inte ens kommer att få se en enda fågeljävel!

Så jag ska åka hem till älskling på söndag istället & sen ska vi jaga tsm i veckan :D
DET ser jag verkligen fram emot!!

Btw, sorry för att inlägges totalt saknar bilder, vet att det är tråkigt, men jag har verkligen inga som helst bilder som jag tagit idag, har bara gått upp från sängen för att hämta en frukskål hittills ^^, så ni får stå ut utan bilder idag!


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-17
 14:15:42

Jävla förkylning alltså

Sitter i sängen & läser & försöker få i mig lite annanas, men det går inte så bra, är fan inte ett dugg hungrig alltså.
Plus att kärringen kom hem nyss också & har inte ändrat sitt beteende till ett mer moget direkt, & det gör inte direkt att jag blir piggare eller på bättre humör jag heller!

Ska kolla på The Kardashians snart iaf!



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-17
 12:10:50

17 Januari 2011

Ligger i sängen & har precis vaknat. Har knappt sovit något alls inatt :(. Har bara fått snyta mig hela tiden.
Men det fick man ju skit för, såklart, trots att man har en näsa som håller på att ta dö på en ska man ju va i sin jävla fucking skola. Blev liksom väckt när jag lyckats somna precis efter det att jag varit uppe & skrivit en lapp så inte morsan skulle väcka mig, aa nej men vad fan gör kärringen då?? Jo väcker mig & undrar vad det är frågan om & börjar med sitt jävla helvets fucking jidder om att skolan har börjat & att jag redan har missat för mycket av dem. För helvete jag var LEDIG förra veckan, det kallas GILTIG frånvaro!! INTE ogiltig.
Sen har hon hållt på hela fucking morgonen med att slå i varenda dörr & låda hon kan hitta, alltså mer omogen vuxen person får man fan leta efter, väx upp jävla kärringjävel!!
Fan vad lack jag blir alltså!!
Vad fan är det & blir sur på om man är sjuk, det är väl för fan inte mitt fel ju !
Nu har hon försvunnit iaf, lika bra det hoppas fan hon inte kommer tillbaka förrän ikväll vad hon nu gör!


Nu ska jag läsa lite bloggar & försöka få i mig lite frukost.




///BellaVictoria

2011-01-16
 21:11:50

Inte igen?

Fan också tror jag börjar bli sjuk igen :(! Känns som det, har ont i halsen när jag vaknar på morgonen & sen jag var & solade så har min näsa börjat rinna konstant som ett jävla fucking vattenfall. Det är fan inte kul alltså!
Och min stackars älskling håller också på att bli sjuk:(..
Ska ta en Naproxen nu & hoppas på att jag får sova hela natten utan att behöva vakna av mina fucking näsa!
Nä fy fan vad jag hatar förkylningar alltså! Sååå jäävla jobbigt!





///BellaVictoria

2011-01-16
 19:50:53

Ana Gina Show

Återigen, Ana Gina Show alltså! Nu har jag verkligen börjat älska den showen, hennes karaktärer, Khadidije, Fippan & Bettan, hela upplägget Gina gjort på sin show. Alltså ni som inte sett den, se den för fan, ni kommer inte bli besvikna!
Vet inte hur mycket jag asgarvat ikväll åt Khadidije (Ginas muslimska karaktär)
För er som inte vet så har hon skapat olika karaktärer som hon spelar med, Fippan kopia av Kissie, Bettan, äcklig, arbetslös förortsmorsa & den bästa karaktären enligt mig, Khadidje, den muslimska kvinnan.

Showen hittar ni på http://svtplay.se/t/140131/ana_gina_show


Kisses bitches


///BellaVictoria

2011-01-16
 19:27:00

Vargjakten

Uppdatering om vargjakten idag:
Jakten i Dalarna i delområde pålystes igen under dagen, senare avlystes den återigen då sista vargen fällts & vargjakten i Dalarna är därmed avslutad för iår. 4 hanar & 2 tikar var det som fälldes & 5 av 6 fälldes i Ludvika kommun. 

Västra Götaland har fällt sin första varg!

www.jaktjournalen.se




///BellaVictoria



2011-01-16
 18:15:15

Rensat garderoberna

Såhär såg det ut innan, när jag precis började:



Det var kläder & framförallt jeans överallt!




Såhär blev det.
Mycket bättre ordning & mer plats.

Passade även på att rensa ut byrån på gamla kläder också så det blev en hel del ny plats där också :)
Fan vad duktig jag känner mig ;)!


Plus att jag hittade alla de plaggen jag trodde försvunnit på internatet, eller i flytten därifrån:
En marinblå stickad/virkad jätte fin liten topp från Vero Moda som jag saknat allra mest!!
En svart långt linne från Vero Moda
Och mina svarta shorts från H&M som jag inte sett röken av sedan slutfesten när jag gick i 1an !
När jag hittade dem längst in, längst ner i jeans/legginsgarderoben DÅ blev jag riktigt glad alltså! :D

Nu har jag precis ätit middag iallafall.
Nu ska jag sätta mig på något varmt ställe i huset & läsa!


Kisses


///BellaVictoria


2011-01-16
 16:12:00

16 Januari 2011

Kom precis ut ur duschen, har peelat hela kroppen, smörjt in mig med Doves Tanning Bodylotion & min BUS spray i faceet & satt inpackning i håret. Så nu stinker jag inte solarium längre :) .

Nu funderar jag på att rensa mina garderober, jag har 2 stora platsboxar med kläder jag inte använder + en massa gamla jeans som bara ligger & tar plats & trängs med jaktkläderna.
Så jag får nog ta ett race där inne iaf, även fast det är skit tråkigt... Ska sätta på Sturecompagniets Playlist på Spotify så blir jag lite mer taggad av att höra musiken iaf ;) .

Lägger upp bilder på hur det blev senare !



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-16
 14:08:57

Right now

Har nyss ätit frukost, blev grymt sent igår!
Sen när jag väl kom i säng så kunde jag inte somna, var allför pigg!
Nu ska jag springa iväg till solariet!
Hörs senare!



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-15
 23:00:00

Nexx (Tidsinställt inlägg)

Tagga!





2011-01-15
 20:27:19

TIPS: Bloggkartan.se

Jag har placerat min blogg i Norrtäljebloggkartan.se! Ni har möjlighet att få lite fler läsare & det är lättare att hitta er blogg i just den staden ni bor i!
2011-01-15
 20:09:06

Vargjakt 2011

För er som är jägare eller på något sätt intresserade av jakt så vet ni att vargjakten startade imorse. Iår får 20 vargar fällas, förra året var det 27.
Jag har flera gånger fått frågan om hurvida jag är för eller emot vargjakt så jag tänkte ta mig tid att besvara den nu:
Jag är 110% FÖR vargjakt!
Så enkelt är det!
Dock har varken jag eller någon jag känner (förutom säkerligen några i min klass) anmält oss till vargjakten, vilket det också frågats om.


Hittils har 5 vargar fällts i Dalarna, jakten där är nu avlyst. 3 vargar har fällts i Gävleborgs län, även den jakten är nu avlyst.

För mer detaljer & ännu mer information gå in på:

http://www.jaktjournalen.se/index.php?id=7642&avd1=0










///BellaVictoria

2011-01-15
 17:51:56

Smileysarna

NU fungerar smiley-funktionen äntligen, åtminstone på kommentersidan. Vet inte varför de inte vill fungera i mina inlägg, men ska försöka vidare senare!



TIPS: Skaffa smileyfunktionen till din blogg, det ser mycket roligare & trevligare ut med riktiga smileys än med bara tecknen för dem! Ni hittar funktionen på
http://www.designadinblogg.se/smileys-pa-din-blogg/

Nu ska jag gå iväg & äta middag!

Kisses


///BellaVictoria

2011-01-15
 17:18:36

Going to Laroy?




Laroy it is!



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-15
 16:46:13

Allt stöd åt Nemo





Ni vet alla vad som har hänt. Nemo blev igår dömd till 13000kr i skadestånd till den här lilla tjejen.
Nemo är i mina ögon en underbart skön & go kille på alla sätt som haft det tufft i sitt liv med sin pappa, jag har följt hans blogg ända sen Kungarna av Tylösand.

Jag säger som Dessie sa för ett par timmar sen, "Jag vet att Nemo inte visste hur gammal hon var, för då skulle han aldrig legat med henne!"
Jag tycker så fruktansvärt jävla synd om Nemo, han är inte värd den här skiten!
Håller med Dessie i mycket av det hon sa, tex det här om att vad gjorde egentligen en så ung tjej som den här 14åringen på en fest med folk som var så mycket som 10år äldre än hon själv??
Och Nemo har själv sagt att hon verkligen såg ut som 14 utan mer som 18-19. Alltså vem fan frågar då om ålder, om tjejen inte själv varnar & säger "du bara så jag är bara 14", hon måste ju själv ha vetat om att hon såg så mycket äldre ut.
Sen det är också som Dessie sa om "15-minutes of Fame" om man ligger med en kändis, visst många gör det för att de anser att det är coolt. MEN, vad vann DU på det?? DU blir inte känd av det, du blir bara ytterligare en i raden av alla som den kände personen i fråga legat med. Aldrig något mer.
Tjejer Nemo legat med tidigare, har dem blivit kända, vet alla vilka de är? Nej skulle inte tro det va. Så den här "15-minutes of Fame" bara för att tro att man själv ska bli kändis, kan man lägga ner, för it´s not gonna happen!

Jag skyller inte heller på någon på det sättet så, men jag tycker att det är såå jääävla fel av bruden att inte se till att förklara för sina föräldrar att hon var med på det hela! Att inte se till att stoppa denna vansinnes rättegång som aldrig skulle ägt rum!
Hon var för fan själv med på det, ändå får stackars Nemo ta skit för det! Hur fan skulle ha kunnat veta att hon var under 15? Det var omöjligt, domen han fick är ett jävla skämt! Årets skämt för fan!

Nu tänker inte jag säga mer än så här för jag blir bara så förbannad av att tänka på skiten!
Jag kommer alltid älska Nemo för hur han är, asrolig, underhållande, hans ord skägg, en underbart kul person helt enkelt! Och hoppas på att det snart kommer en säsong 2 av Kungarna av Tylösand!
Allt stöd åt Nemo Hedén <3
SKÄGG!


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-15
 14:44:32

NY DESIGN!

Nya designen är här! Vad tycker ni nu då? Själv är jag helnöjd, fick äntligen en ljus design (jag älskar ju vitt) som dessutom hade en jättevacker header! Jag har även lagt in smileyfunktionen på alla sidor, så nu ska det bli riktiga smileys istället för bara tecknen för dem. Fint va?

Tack till Therese "Tescho" Tjernström för designen!
Ni hittar hennes designer på www.tesco.se


Har precis lämnat sängen(blev sent innan man kom isäng igår kan jag säga), käkat en macka, ska springa iväg & sola snart!


Just nu lyssnar jag på





Kisses

///BellaVictoria
2011-01-14
 20:07:30

Följ mig med Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin
2011-01-14
 20:02:41

Tips: Regga er på Bloglovin

Håller på med lite designförändringar osv till bloggen & har nyss passat på att lägga till mig på Bloglovin. Så nu kan ni följa min blogg därifrån om ni är medlemmar där såklart !
Alla förändringar kanske inte kommer att synas, beroende på om jag får dem att fungera eller ej, men jag hoppas på det!

Något att tänka på ni som vill komma någonstans med er blogg, regga er på Bloglovin! Det är ett jättebra tips jag kan ge er!




Kisses


///BellaVictoria

2011-01-14
 19:04:30

Det trodde jag inte om mig själv

Det här trodde jag då inte om mig själv.
Att jag skulle sitta & titta (självmant) på Ana Gina Show!! Satt & läste Dessies blogg & tänkte att jag skulle se det avsnitt där hon var med på Ana Gina show, hon var ju med där nu i veckan. Sen ville jag såklart se när Nemo var med. Men jag kom ganska snart på mig själv med att tycka att både showen & hon själv var ritkigt kul & underhållande! Kan dessutom ge henne att hon är riktig snygg också, snygg på ett vackert sätt om ni fattar?





Jag har aldrig haft något emot Ana Gina eller så. Har aldrig haft en enda åsikt om henne faktiskt (hon är den enda bloggerskan jag aldrig haft en riktig åsikt/uppfattning om)
jag följer inte hennes blogg eller så alls. Jag följer mer de där "från början fjortis bloggar som nu blivit vuxna & riktigt framgångsrika". Jag kan förresten räkna upp de stora bloggar jag läser:
1: Dessie
2: Nemo
3: Kenza
4: Amir
5: Dennis
6: Anna Hibbs
7: Daniel Paris
8: LAILA

Sen läser jag Paows & Kissies när jag vill det, men jag följer dem inte, Paow har jag tröttnat på sen otrohetsaffären med Nemo & Kissie läser jag bara om jag vill få mig ett gott skratt eller bli förbannad.
Blondinbella läser jag inte heller mycket, har kanske bara gjort det högst 10 gånger.  
Tyras läser jag inte heller.


Men som sagt, tillbaka till Ana Gina, har bara varit inne på hennes blogg en enda gång, då var jag inte imponerad utan uttråkad. Tyckte den verkade skittråkig, bara massa politik & sånt.
Men hennes show däremot, hon är verkligen en skit kul person som verkligen har HUMOR TILL MAX som hennes blogg står för.
Älskar de karaktärerna hon uppfunnit & spelar själv i son webshow på bloggen & i The Ana Gina Show.

Fick ett grepp om henne nu i & med att jag såg showen & en uppfattning om vem hon är, hur hon är osv.
Jag kommer kanske till & med börja följa hennes blogg, vem vet? ;)
Och när det är någon intressant med i showen kommer jag lätt att se den!





Kisses


///BellaVictoria

2011-01-14
 16:16:14

14 Januari 2011

Åh jag känner mig superfräsch, nu när utväxten är borta både i hår & ögonbryn/fransar färgade + att jag la mig i solariet efteråt också. Nu har jag precis tagit en dusch & peelat hela kroppen & använt min tanning bodylotion & BUS sprayen.
Snygg & fin till ikväll!



Vilka ska dit:)?




Kisses



///BellaVictoria

2011-01-14
 13:40:35

Fixar håret

Sitter hos min moster som håller på att fixa mitt hår. Ska färga min utväxt och mina ögonbryn och ögonfransar. Funderar på att lägga mig i solariet några ett tag också. Kisses ///BellaVictoria
2011-01-13
 19:22:29

Nya foton

Hade tråkigt så slänger upp lite nytagna foton.













Kisses


///BellaVictoria

2011-01-13
 14:17:42

Keeping up with the Kardashians eftermiddag

Hann inte med någon shopping, så jävla typisk! Mamma var precis klar & kom & hämtade mig direkt när jag klev av bussen så det blev inget shoppande:(.
Men jag har iaf beställt ett paket från H&M Spring Season 2011 katalogen..

Nu ska jag krypa ner i sängen med Keeping up with the Kardashians resten av dagen!








Kisses


///BellaVictoria

2011-01-13
 11:08:31

Fuck this - Im going shopping!

Nähä ni, fuck this, nu åker jag in till Nkpg & shoppar istället! Bättre än att sitta på det här stället!
Blev ju aldrig att jag gick upp på stan igår efter som jag tog tåget direkt när jag kom fram med tuben till Centralen (nej, jag vågar fortfarande inte gå ner på stan, är skiträdd att någon terrorist ska spränga Åhléns eller NK eller bara som sist vid Drottninggatan, där jag alltid går!)
Så tar ett tag nu istället, behöver lite nya långa linnen & t-shirts från H&M. Och jag har ju presentkort där sen jag fyllde år, så mamma betalar ;).





See ya later!


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-13
 09:07:48

13 januari 2011

Ja hade det inte varit för att jag redan beställt studentkläder och studentmössa så hade jag fan hoppat av med detsamma idag och börjat på EBS så fort en ny kurs startar! För va fan har man för anledning att gå kvar på en skola där man inte ens får reda på att man inte ska ha några lektioner utan man ska jaga hela dagen istället, med kläppjaktarna !? Det är iallafall ingen skola jag vill vistars på! Inte en enda lat jävel kan ta sig en minut till att meddela om någon råkar vara ledig! Man tror att folk är mogna och kan bete sig vuxet, att de har skärpt sig, men man har så jävla fel i det man tror! Folk är lika omogna och barnsliga som tidigare! Hur svårt kan det vara liksom ? Nej fy fan vad jag längtar till EBS! Kisses ///BellaVictoria
2011-01-12
 21:00:10

Svärdet & Spiran

Jag är fortfarande jättetrött, men nu ska jag se Svärdet & Spiran iallafall.
Vilka av er ser den miniserien?


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-12
 16:53:25

På tuben

Sitter på tuben, lyssnar på musik, är trött och sur. . . Hörs senare! Kisses ///BellaaVictoria
2011-01-11
 22:00:25

Jaktfilm

Jag och älskling sitter och tittar på jaktfilmen han fick av sina föräldrar . Har precis gjort en jätte fin och mumsig efterätt till älskling, så nu sitter vi och äter massa frukt från fruktfatet jag gjorde i morse. Kisses ///BellaVictoria
2011-01-11
 18:02:26

Älskling 22 år <3

Bilder från Jimmys födelsedag idag:

Hans födelsedagsfrukost på sängen, innehållande:
Passionsfruktjuice, Skagentoast med gurka & tomat, ägg med kaviar, & ett exotiskt fruktfat med mango, honungsmelon, jordgubbar, passionsfrukt, kiwi & annanas


Paket från mig: En Samsung ES28, ett minneskort till kameran på 4GB (från mina föräldrar)
& whiskeyglas med rundad fot, vilket betyder att de inte kan ramla omkull.



Vid 15.30 kom Jimmys farmor & hans farbror Jim. Då blev det hemgjord smörgåstårta, som Lotta gjort (den enda smörgåstårta som jag ätit & faktiskt tyckt om! Jag äter ju inte såna annars)



Sen fikade vi med tårtan jag köpte igår. Den var jätte god.

Och älskling fick mer presenter: Ett presentkort på H&M, en kryssning som han själv får välja när han vill åka på & vilken sorts kryssning samt med vilket fartyg, en jaktfilm, ett presentkort på Åhléns, 7,5m bubbelplast (han ÄLSKAR sån) & "Våghals 2" kortspelet.


Kisses



///BellaVictoria
2011-01-10
 13:37:40

10 januari 2011

Sitter i bilen med älskling på väg hem just nu. Ska in på flygfyren och handla till jimmys födelsedag imorgon när vi kommer fram till norrtälje :-). Hur ser er dag ut? Kisses ///BellaVictoria
2011-01-09
 20:18:47

9 Januari 2011 - 1 år <3

1 år tillsammans! Och jag älskar dig bara mer & mer för varje minut av vårt liv som går. Du har gett mig det jag bara trodde fanns i drömmarnas värld!
Tack för det mest underbara, fantastiska året i mitt liv, jag älskar dig Jimmy Thumén!


Första gången jag var hemma hos Jimmy & träffade hans familj, lika mycket snö som nu iår.



Det blev vår, till sist, efter en låååång & kall vinter





Valborg, första maj firande i hamnen & sen hade vi en egen brasa vid vår brygga




Åkte på Cinderella-kryssning med mamma, Jimmy & hans föräldrar
Kort där efter gjorde jag min APU på Södersviks Förskola i 5 veckor. Bodde hos älskling hela tiden, eftersom förskolan låg där uppe.
Underbart kul!!



Firade Midsommarafton ute på ön Tunholmen, bara älskling & jag. Vi paddlade kanot dit från vår brygga & sen paddlade vi längre ut mot Tjockö & såg säl innan vi paddlade oss hemåt i mörkret :).
Vi satt uppe & ute läänge den natten, hade huset helt för oss själva. Det var den finaste midsommaren jag har upplevt. Den var magisk!



Åkte till Öland med min familj den 4 juli. Samma kväll förlovade vi oss på en avskild & otroligt vacker plats, & såg solnedgången. Det var den vackraste kvällen i mitt liv den kvällen Jimmy friade till mig & satte ringen på mitt finger !


 
Hösten kom snabbt & det blev dags för årets älgjakt.
Vi var uppe i Hallstavik i jaktstugan under 3 dagar & jagade. Träffade Jimmys jaktlag också, som var jättetrevliga & roliga.


Julen kom, firade med älskling hos mamma & pappa.
Nyåret firades hemma i Räfsnäs med älskling, Jessica, Frida, Nathalie, Magda, Emil, Kent, Rupert, Tess, Angelica & Maria.



Och älskling fixade världens bästa födelsedag åt mig!

Och nu sitter vi här ikväll & myser med varsin Blue Hawaiian som jag blandat & ser tillbaka på alla minnet vi har från vårt första år tillsammans!



Kisses



///BellaVictoria

2011-01-08
 18:52:41

Grekisk restaurang

Sitter på grek restaurang inne i stan med älskling och mamma och pappa. Mamma och pappa bjuder ju oss på våran födelsedags middag ikväll. Samt att jimmy och jag firar lite extra eftersom vi firar ett år imorgon :-). Kisses ///BellaVictoria
2011-01-08
 14:46:39

Tårta

Jimmy & jag fick födelsedagstårta & blommor av mamma & pappa nyss



Mysigt va?



Kisses


///BellaVictoria

2011-01-08
 14:00:26

8 Januari 2011

Har nyss varit inne i Nkpg & handlat presenter till älskling! Hittade precis det jag tänkt mig till honom!:)

Skulle ha köpt Margarita-glas också men de fanns på rea i Norrtälje så köper dem där istället + ett par Martini-glas
Dessutom letar jag ihäl mig efter pipkorkar!!! Någon som vet var man kan köpa dessa?? Är i sjukt stort behov av dem nämligen!

Det är alltså den långa metallkorken som sitter på 3e flaskan på bilden som heter pipkork



(Och för er som inte vet så använder man det för att vätskan ska rinna ut jämnt, har man inte pipkork till hands riskerar man att vätskan "klunkas" ut samt att det rinner massa längs flaskans utsida & det blev totalt fel mängd i glaset. Att utöva freepouring är även det jäkligt svårt, ännu svårare blir det om man inte heller skulle ha tillgång till mätglas för att kunna se vilken mängd det blev.)



Kisses



///BellaVictoria

2011-01-07
 22:04:20

Grattis bror!

Ska inte glömma att önska min bror, Oskar, grattis på 29års dagen! Ett år kvar till 30 nu brorsan ;)


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-07
 19:41:33

Fler presenter

Presenterna öppnade!
Även älskling öppnade sin present från mina föräldrar: ett presentkort på Intersport .

Här är mina öppnade:



Jag fick:
En parfym (av Lasse & Ingalill, min moster & morbror)
Pengar (av mormor)
Ett presentkort på H&M
Reebook Easytone skorna :D<3
Smycken till studentbalen i maj


Nu ska jag gå & blanda drinkar till min familj!


Kisses



///BellaVictoria

2011-01-07
 17:08:31

7 Januari 2011

Nu är jag & Jimmy nere hos mamma & pappa. Sitter & väntar på att pappa ska komma hem, ska öppna mina 19års presenter då:)
Här har ni dem, liggandes under granen & väntar på mig (det guldiga är Jimmys inte mitt!)



Lägger upp bilder när de är öppnade om några timmar, så håll utkik ;)


Kisses


///BellaVictoria

2011-01-06
 17:45:03

6 Januari 2011

Snöstorm i hela Sverige idag. Vem kan ha missat det? Bilarna är helt insnöade så Jimmy & Johnny var ute i förmiddags & försökte få loss dem. Utan någon vidare framgång eftersom att det bara kom mer & mer snö hela tiden.
Och imorgon måste vi ha en bil när vi ska åka ner till mina föräldrar över helgen.. Plus att jag har ett möte i Norrtälje tidigt imorgon.

Men det skulle ju bli bättre väder from imorgon & i helgen till & med + & regn på söndag, hoppas snön försvinner lite då :).


Kisses



///BellaVictoria
2011-01-05
 16:00:40

Min 19års dag

Här kommer bilderna från igår när jag fyllde 19


Blev väckt av älskling & hundarna på morgonen med en jättefin & god frukost & paket :)



Paketens innehåll :D <3
Ett barset som ni ser & ett jätte vacker glasstaty från Mats Jonasson Design (jag älskar nämligen såna här glasstatyer)


Sen lite senare åt vi tårtan älskling hade köpt till mig :)





På kvällen åkte vi in & åt middag på Ett glas inne i Norrtälje, en jäääätte fin & bra restaurang, vi hade aldrig ätit där tidigare, men kommer verkligen att göra det igen! Maten är såå god där!




Jag åt Fajitas, såå gott!



Jimmy åt Toast Chicken Rolf



Jessicas Tapasplanka



Och Frida åt en grillad Bacon Cheese Burger






Senare på kvällen, visade älskling sin överraskning han hade gjort till mig:D.
Vi åkte iväg med bilen straxt innan 9, jag hade såklart ingen aning om vart vi skulle...




När Jimmy hämtade mig ur bilen, kom vi fram till det här, ett bord mitt i snön i skogen med ananas, vitlöksbaguette & ett jättegott mousserande jordgubbsvin med massa frukt i :D.
Gissa om jag blev glad!!! Vi hade sååå mysigt där ute i skogen, bara vi två.



Sen blev det fyverkeri! Brukar alltid få det när jag fyller år, pappa brukar alldig skjuta en eller 2, så älskling tänkte inte vara sämre han & smällde av en massa fina raketer uppe på Norrängen där vi var.

Efter det åkte vi tillbaka hem & myste i sängen med film resten av kvällen.


Min 19års dag var by far the most spectaular av alla mina födelsedagar.
Det som älskling planerat & genomförde åt mig hela dagen igenom slog alla fina & dyra presenter mamma & pappa köpt till mig under alla år! Igår kände jag mig verkligen speciell, inte bara "Åh det ärmin födelsedag undrar vad jag får?", utan det var en speciell känsla hela dagen, kändes som när kronprinsessan firar sin födelsedag & allt är så speciellt bara för henne.
Igår var det så, bara för MIG!!



Sen vill jag även här på bloggen säga tack så mycket till alla gratulationer jag fick under gårdagen, har inte svarat på alla på FB eftersom att det var så många, men säger tack nu & här istället!


Kisses



///BellaVictoria
2011-01-04
 18:16:09

Födelsedagsmiddag på Ett glas

Sitter i bilen på väg hem från restaurang Ett glas inne i norrtälje ! Har ätit en underbar födelsedagsmiddag där med älskling jessica och frida :-) . Nu ska vi åka hem och fortsätta fira mig. Jimmy ska ju snart avslöja överraskningen han gjort till mig. Vi hörs imorgon med bilder från min 19års dag, kommer inte ha tid att lägga upp dem ikväll ! Kisses ///BellaVictoria
2011-01-04
 13:31:11

4 januari 2011 19 år

Jag sitter just nu och äter födelsedagstårta med älskling och jessica . Jimmy väckte mig med en jätte fin och god frukost på sängen och paket imorse . Lägger upp bilder på presenterna ikväll. Sen har vi hunnit med en skön promenad runt Norrängen med hundarna :-). Kisses ///BellaVictoria
2011-01-03
 18:25:26

Julen 2010

Här kommer bilderna från julafton!



Så såg det ut på julaftonsmorgonen hemma hos mamma & pappa. Kolla våran otroligt snygga gran. Pappa högg den själv i våran skog bakom huset. Det är den seriöst fulaste gran vi har haft under alla år xD
Vi öppnar alltid ett paket var på morgonen innan frukost.



Lite av all julmat + lite av min älskling :)



När min släkt på mammas sida såg vardagsrummet ut såhär, de hade med sig jääkligt mycket julklappar!


Ännu fler klappar!


Lite av Jimmys & mina julklappar


Mina klappisar öppnade.
Allra bäst var parfymen jag fick av älskling YSL Parisienne, som jag sååå länge velat ha :D <3.
Och shakern som jag också fick av älskling!
Och såklart min nya mobil !



Vi åkte ju hem sen till älskling på juldagen & öppnade paketen vi fått från hans familj & så.


Fick ett presentkort på H&M & Paco Rabannes Lady Million av Lotta & Johnny
Alla vi fick en chokladask också men en av våra har Isa ätit upp, dock var det inte min som tur var, tyvärr var det Jimmys ^^. Men han fick en JÄÄÄTTE stor från sitt jobb så han klagar inte!


Den fick jag av Frida :D
Gissa om jag vart överlycklig :D <3


Fick de tre böckerna som jag önskat mig också av brorsan med . Han kom precis hem till mamma & pappa när jag & Jimmy skulle åka hem så jag öppnade mina paket från brorsan hemma istället .


Kisses


///BellaVictoria
2011-01-03
 14:54:11

3 januari 2011

Sitter hos tandläkaren inne i norrtälje just nu och väntar på att älskling ska bli klar :-). Vi ska gå och beställa tårta och jimmy ska köpa presenter till mig sen :-) . Får ju fira här hemma nu istället för hos mamma och pappa eftersom något har hänt med en av jimmys bilars avgassystem. Men jag tror att älskling kan fixa en jätte fin 19års dag till mig , även om det inte blir som jag är van vid hos mamma och pappa. Men saker och ting förändras som alla vet. Och mitt liv förändrades en hel under det året som gick. En resumé av 2010 kommer att komma liksom alla bilder från jul jag lovat. Nu ska jag ner på stan och shoppa :-). Kisses ///BellaVictoria