2010-04-09
 23:52:52

3månader<3...

Vaknade vid 12 imorse, fick ju naturligtvis "vakna för tidigt-ångest, måste sova längre" så blev kvar i sängen till 2, då pallrade jag mig ut i köket. Upptäckte då att jag hade fått min klädleverans från H&M :D.
Sen hade min morbror ringt till mamma & ville att jag skulle köra. Så det var bara att slänga i sig lite frukost & på med kläder sen åkte vi, först hämtade vi paketet från H&M. Som vanligt var det 2 saker som levereras senare. Men jag fick iallafall mina vita treggins & min mörkgråsvarta Rolling Stones t-shirt. Jeansshortsen & ett vitt linne skulle levereras i mitten på maj stod det..

Körningen gick jättebra. Snart har en annan körkort då :D

Nu ska jag lyssna lite på musik & sakna älskling, sen sova<3

Imorgon är det Kents 21års fest i Malmköping som jag & älskling ska på :D<3
Ska bli wonderful & träffa hans vänner.

9/1-10 <3<3<3


Kisses



///BellaVictoria

2010-04-08
 18:59:30

Nyköping...

Har varit inne i centrum idag, med mamma. 
 Köpte vita vår/sommar, nästan såna som Jessica (sister inlaw) har, lite annorlunda dock.
(Bild kömmer)
Var på körskolan & fixade "Övningskörskylt"
Tog en fika på "Birgers" med mamma
Sen blev det Systemet för att shoppa inför lördag!

Imorgon blir det nog en "trååk-dag" har inget jag vet om att jag ska göra då iallafall. Kanske skulle passa på att öppna körkortsteoriboken :/..
Men imorgon är det också en speciell dag: 3 månader <3

Kisses


///BellaVictoria

2010-04-07
 18:21:38

Färgningsdag...

Onsdagen har spenderats med mamma, först hälsade vi på hos mormor. Sen åkte vi till min moster Ingalill & jag färgade i min utväxt & mina ögonbryn + att jag färgade ögonfransarna själv också:). Och mamma klippte sitt hår..
Sen nu har sen vi kom hem har vi inte gjort så mycket, lagat mat. Farsan kom hem nyss, så det belv att ta sista dosen av fästingvaccinet på ett tag iallafall. Och nu ser jag slutet av "Fucking Åmål" på tven & pratar med älskling på sms. SKulle egentligen ha lånat den filmen av honom men glömde det innan vi åkte hemifrån igår.

Ikväll blir det att se
"Anna Anka söker assistent"
&
"Sandhamn"


Dagens fråga: På tal om sprutor, Är ni rädda/tycker att det är obehagligt att ta sprutor?


Kisses


///BellaVictoria

2010-04-06
 19:38:16

Min tisdag i Gamla Stan ...

Som tidigare skrivet i senaste inlägget så var jag ju i Gamla Stan idag:D!
Skulle från början ha åkt med 12.40 tåget men pga alla människor hann jag inte köpa biljett innan avgång. Så det visade sig att jag hade 2 timmar på mig att slå sönder innan nästa avgång till Nyköping!
Så jag gick ner i GS & strosade runt där. Var ju underbart väder idag, iallafall uppe i Stockholm.
Lovade ju min kära pojkvän att jag inte skulle spendera några pengar på shopping men aaah...
Köpte: Ett långt lila linne H&M
Svart brett skärp H&M (Men det kunde faktiskt få vara rättfärdigat för jag vet inte hur länge jag letat efter ett sånt men aldrig hittat ett som passar min speciella midja, alla andra jag tittat på har varit för stora & för långa)
Armringar i silver i olika utförande H&M
Summa: 188kr
Har över 300 kvar, det du älskling ;)

Ville hitta något att ha på mig till Kents 21års fest på lördag som vi är bjudna till. Och det tycker jag att jag gjorde också :).


Just nu är jag helt slut efter flera timmars resande & 2 timmars gång i Sthlm, men det var det ju såklart värt. Sthlm är alltid Sthlm.
Nu ska jag se på de avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" som jag tidigare missat & antagligen få mig mer än ett gott skratt åt allt vad de gör...

By the waay: Att beropå utsikt som jag skrev lite om i senaste inlägget, Vilken tycker ni läsare är den vackraste/finaste/bästa utiskten, är det på vintern eller sommaren, när man ser vattnet eller ut över ängar? Vad tycker NI?


(OBS just nu är jag väldigt lat så mina inköpsbilder för idag får ni vänta med att se till att jag inte är lika lat sry mates^^)


Kisses


///BellaVictoria

2010-04-06
 17:07:53

Påskhelgen...

Vill bara börja med att säga att bloggen har på begäran legat lösenordsskyddad under en tid. Men nu är den uppe igen!

Tänkte börja med att summera påskhelgen:
Åkte till älskling i torsdags. Vi gick & åt på Subway inne i Norrtälje, sen åkte vi hem till Räfsnäs & gav varann påskäggen vi köpt Axel (Jimmys granne) kom ner en sväng på kvällen.
Långfredagen: Var ute på dagen & satt nere på bryggan. På kvällen vart det lite fest med familjen. Vi pratade om framtiden långt in på natten, bara jag & älskling då förstås^^. Vart massa glädjegråt kan jag lova<3.
Påskafton: Vi åkte till Jimmys farmor & åt påsklunch, fick träffa hans farbror Jim där också. Frida hade bakat en jättegod chokladtårta. Sen åkte vi hem igen. Satt ute på kvällen i det fina vädret & myste & busade med Isa & Zelda.
Påskdagen: Blev grillat till middag. Tog det lungt & fick faktiskt till slut älskling att kolla på "Jesus Christ Superstar" med mig på kvällen sen^^. Så nu har han sett den trots att han var emot den först^^
Annandagpåsk: Gick upp tidigt för Jesscia skulle hem till Tumba & jag till Danderyd & älskling skulle till Skara. Men vi kom inte längre Vreta-macken utanför Kapellskär innan Jimmy insåg att det var för dåligt väder till & med för honom för att åka! (Det var snöstorm & fanns inga spår på vägen)
Så vi åkte hem igen & myste.
Idag åkte jag hem istället.


 Mitt påskägg innehöll: Kinderägg, Lindorchoklad & en Lindorhare :D

 Isa & Axel


 Bild från bryggan.

 Underbaraste utsikten som finns, tycker iallafall jag.. Råttviken<3




Nu ska jag bara äta mat, sen forstätter jag blogga om min tisdag i Gamla Stan<3 lägger upp bilder då också .


Kisses


///BellaVictoria