2010-12-28
 16:00:13

Bloggen 1 år

Grattis bloggen 1 år idag :-)! Kommer fortfarande ihåg för ett år sedan när jag satt i köket hos mamma och pappa och startade min blogg.. Hade få ingen aning om att den skulle bli så stor, alltså omfatta så många unika besökare per dag osv. Hade heller ingen aning om att jag skulle komma att få lön igenom att marknadsföra olika annonsörer . Det har varit ett sjukt kul första blogg år och jag kommer förstås att fortsätta bloggat i den mån av tid jag har såklart. Kisses ///BellaVictoria
2010-12-25
 12:32:28

Mobilblogg

Hej allihopa! Skriver min första mobilblogg just nu :-). Med nya telefonen, älskar den verkligen kan jag säga ! Vi sitter i bilen på väg hem till norrtälje nu. Ska öppna julklappar från jimmys familj idag. Fick 2 av min bror nyss också. Jag har ju inte bloggat på över en vecka Nu, det beror på att jag varit as sjuk. Mer om det senare. Kisses ///BellaVictoria
2010-12-15
 22:35:45

Julmiddagen 2010

Så var våran sista julmiddag på Ökna slut. Och den var lätt den bästa vi har haft under de 3 åren vi som nu är 3or gått där! Den förblir den mest oförglömliga av de 3 julmiddagar vi gått på under Ökna-åren. Men nu är det slut, för oss 3or, det var vår sista. Det kändes jättesorligt när Petra nämde det under middagen. Men alla vet ju att tiden går & i vår är det vår tur att stå där på slottstrappan & sjunga "För vi har tagit studenten"...
Men än är det  långt dit, iaf ett halvår...

Nu ska jag gå & byta om & sen krypa till sängs med älskling, är ganska trött efter att ha varit vaken sen halv 6 imorse. Och imorgon taggar vi inför julfesten!  :D

(Bilder från julmiddagen kommer...)

Godnatt alla!


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-15
 09:22:40

15 December 2010

Idag är det julmiddagen på Ökna. Den sista för min del, eftersom jag tar studenten i sommar.
Känns tråkigt, julmiddagen är alltid så himla mysig. Men nu får vi 3or ha kul på den en sista gång..

Den hära morgonen har varit himla seg, vi har suttit & lyssnat på våran idrottslärare, Vladdis, som var helt jävla galen idag, skickade ut folk när de svarade fel på hennes fråga & grejer, & sen har kärringen mage att ge mig IG-varning & påstå att jag varit med på 4 av 13 lektioner, vilket inte stämmer, varken i frånvarosystemet eller i praktiken. Jag har missat 4 lektioner av 13, högst. Men som sagt kärringen är tokgalen!

Nu är klockan inte ens halv 10 & det är aaas långt kvar till lunch.
Berit(Vero) sitter & lektion & kan inte vara social, så nu äre verkligen seg här alltså!

Kisses


///BellaVictoria

2010-12-14
 18:35:46

Kryssningen till Åland 11/12-10

 M/S Rosella






 Tog min älskade Pina Colada i baren


 I hamn på Åland :)


 På buffén, massa julmat :)


 Efterrätt



 Vi satt precis mitt i fören under buffén & hade den absolut bästa utsikten


 Vi mötte massa andra stora fartyg, bla Silja Galaxy, som vi ska åka med på studentkryssen i vår sen :).


 Taxfree shopping, köpte bla läppglans från ett av favvomärkena Smashbox, 255kr


 Jímmy & jag hittade den här i taxfree tidningen när vi satt i baren, helt jävla perfekt ju, färdigblandad Sex On The Beach, som jag älskar!! Helt jävla perfekt alltså!
Bartenders Range, 126kr


Kisses



///BellaVictoria

2010-12-14
 13:25:41

14 December 2010

Vi hade lucia ida på morgonen på Ökna.
Nu sitter jag i studion & har allmänt tråkigt.

Lägger upp fotona från kryssen & min senaste shopping sen ikväll. Vi var i Täby igår jag & Jimmy & shoppade lite.

Som tur var, var jag ju inte i Sthlm när bombattentatet kom. Men jag var ju där & gick massa i fredags. Usch fy fan alltså!

Vi hörs senare!


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-10
 18:13:48

10 December 2010

Fredag 9 december:
mber
:Var int klar på stan med all julklappsshopping förrän ca 3 typ. Blev många fler julkklappar än jag tänkt mig. Men när jag väl kommer igång med shoppingen så vetde som känner mig eller någonsin shoppat med mig att då slutar inte jag. Förrän pengarna är slut iaf ;).
Hehe, nä men de tog inte slut igår.
Köpte en hel del julklappar till Jimmy & ett par vita leggins tll mig själv, en ring från Gina, & en ny svart klänning/tunika från Vero Moda.


Vi har installerat Sims2 på älskling laptop så nu nördar vi mest bara sims om dagarna ;) hihi. Men det är kul, när jag var liten så spelade jag det varenda dag. Har varenda spel som getts ut både av Sims 1 & 2.

Nu sitter vi & väntar på middag, Lotta & Johnny grillar eftersom att det är fredag :D.

Och imorgon är det Åland över dagen som gäller :)




Kisses


///BellaVictoria

2010-12-08
 06:51:05

8 December 2010

Stress, ska bara dra på mig byxor & sen springa iväg till bussen.
Ska med tåget 08.08 för att julshoppa. Sen vidare hem!

Later!


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-07
 20:15:15

Åland på lördag

Fick precis en glädjande suprise. Jag, älskling & hans mamma & pappa ska åka på dagskryss över till Åland på lördag. :D
Båten går 09.45 från Kapellskär & det är Rosella vi åker med.
Det kommer bli massa trevlig taxfree shopping för mig iiihw :D:D
Gissa om jag blev glad & taggad nu då :D


 

Kisses


///BellaVictoria 

2010-12-07
 18:43:46

7 December 2010

Hejhej!
Idag har jag inte gjort så mycket annat än att umgås med Sara & Emelie & Vero. Vi hade ju planeringsmöte inför julfesten nästa veckan. Det gick skitbra så nu har vi allt som vi ska & allt är klart inför nästa torsdag. 
Jag & Sara har sålt lite över 60 festbiljetter idag. Det var riktigt lyckat. Plus att det var ju en hel del som inte hade med pengar till skolan & så idag som kommer att köpa biljetter imorgon & på torsdag.
Sen om det skulle finnas biljetter kvar så får ju de gamla 3orna börja köpa på måndag. 
Så vi får nog ganska lätt alla sålda, ska inte hoppas för mycket dock, så vi står där sen..



Aah, just nu är jag lite lack, folk snackar skit bakom ryggen på folk. Plus att jag är skitförbannad på min mamma nu också! Jag är redan skittrött när jag kommer hem, har varit uppe sen 6 eftersom jag ska med bussen 7. Sen är jag borta nästan 12 timmar om dagen på Ökna & går på lektioner. 
Ändå får jag bara höra massa jävla klagomål om att jag borde skaffa högre betyg i precis alla ämnen jag har. I mitt huvud blir det endast fy fan vad dålig du är, kan du inte vara bättre, typ.
Allt handlar bara om att tänka på min fucking jävla framtid!!
Yeeah well guess what!? I´ve already have a plan! So stop giving me your fucking trash shit!!
Jag vet vart jag ska, vilken utbildning jag behöver, vilket jobb jag vill ha! Som jag skrev igår.
Hur svårt kan det vara liksom!? Önskar ofta att jag hade Lotta & Johnny(mina svärföräldrar) som föräldrar istället. De är mycket mer stöttande oavsett vad det än gäller. De liknar mig mycet mer, speciellt Lotta.
Men nu sitter jag fast med dessa jävla högutbildade segon!
Uuläää fan vad irreterad jag blir. Har god lust att ta 20.13 tåget hem redan ikväll. Men då blir det inte bättre eftersom att då fattar de att jag inte är på Ökna imorgon heller. Och då lär det inte bli bättre. Missförstå mig inte, jag skiter fullt i vad de tycker, men jag har heller ingen lust att jävlas med dem i onödan!
Whatever, tycker bara att det är jävligt onödigt att gnälla & bete sig som en 11åring som inte får en viss Barbiedocka eller liknande!
Har god jävla lust att be dem dra åt helvete & bara säga det att jag ska till EBS jag har redan en framtid, som bartender. Men då skulle jag ju som jag skrev igår bara få skit för. De lär ju inte tro att jag ens vill det. Pathetic!

Nu ska jag läsa drinkkunskap. Gjorde ju ett drinkprov imorse, bara för att se hur många jag kommer ihåg bara sådär. Var inte alls förberred men hade så jävla tråkigt på svenskan så jag tänkte att jag lika gärna kunde roa mig själv med något kul! Så jag skrev ner alla drinkar som kom upp i huvudet. Blev totalt 14st som jag verkligen kan. Tyvärr det borde ha varit 114, men men bara att läsa på mer!!


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-06
 22:09:46

My dream, and My future

Många av er som följer min blogg dagligen har nog mer än 1 & 2 gånger sett att jag nämner EBS en hel del & mycket om att jag vill dit, för att utbilda mig till professionell bartender.


Det stämmer att jag vill, det är min dröm att få jobba som bartender. Dock är det inte många jag nämner det för, hemifrån skulle jag aldrig få något stöd nämligen! Det är inget mina föräldrar drömmer om att se sin enda dotter som tro mig. Mina föräldrar är såna som har måånga års utbildning på universitet & högskolor & med toppbetyg från dessa i bagagen.
Jag å andra sidan har inte ärvt intresset för att plugga & speciellt inte ämnen jag inte tycker om & vet att jag inte kommer att behöva i mitt liv.
Bland det värsta jag vet är när folk tjatar om högskolor & sånt, jag hatar pluggisar, för att för mig är det helt oförståeligt hur man kan vilja spendera hela sin jävla tid med att bara läsa för att komma in på ännu en skola som innebär ännu mer år av pluggande innan man ens har en liten chans att få ett jobb. Jag avskyr när man åker förbi Universitetet eller KTH med tuben & universitetsmänniskorna kliver på, allt deras snack om seminarier, föreläsningar, sista inlämmningsdatum & BLA BLA BLA!!

Det har inte alltid varit såhär svårt att få jobb & jag hatar att det ska vara så viktigt med högskoleutbildning för att nå dit man vill. Skaffa fler gymnasieskolor med fler olika inriktningar så man kan komma direkt ut i arbetslivet efter studenten istället, det tjänar ju hela samhället på ju, så vad är problemet.
Aja skit samma, för jag behöver inte bry mig hon universitetspamparna, för jag ska aldrig någonsin in på en jävla högskola för att sitta i en skolbänk i 5års tid & bara läsa innan jag KANSKE kan få ett mindre bra betalt jobba att börja med, men det är ju ingen garanti heller att jag får!!

Jag bryr mig inte om vad andra gör eller tycker, det här är mina personliga åsikter. Och de som orkar alla dessa år i skolan, är fan beundransvärda, ta min bror exempelvis, som ska doktorera i historia, han har alltid varit duktig i skolan, men han tröttnade sista året i gymnasiet. Men nu ska han fortsätta på högskolan han läst på i flera år ytterligare minst 5 år.
Jag beundrar min bror som fan för att han orkar det!

Men jag, har aldrig haft lätt för alla ämnen, iaf aldrig för matte, kemi & fysik. Kemi & matte fick jag starka IGn i, när jag gick ut högstadiet. Men jag kom in på Ökna iallafall & fixade matten förra året innan jag slutade 2an.
I år har jag skitit i skolan & de ämnen jag inte alls tycker om totalt, till förmån för drinkkunskaperna..
När ena halvan av min klass sitter på hemsk kemilektion en hel förmiddag & den andra halvan (som jag tillhör) sitter & läser om någon skoghänsyn, skaffar jag mig förkunskaper som kommer att hjälpa mig när jag börjar på EBS.
Jag skiter i vilka betyg jag får i de kurser jag inte brytt/bryr mig om, jag behöver inga höga betyg eftersom att man inte tittar på sådant på EBS.
Jag använder min skoltid till det jag behöver & det jag vet att jag kommer att vilja göra i livet.




När jag har tagit studenten den 10 juni 2011, efter det någon gång börjar jag på EBS, dock kommer jag inte att åka till Kos, utan jag blir kvar här i Sverige, eftersom att jag aldrig i livet skulle klara av att vara ifrån Jimmy i 1 månads tid & dessutom för att jag vill ha Johannes som lärare & han är huvudlärare här i Sverige (Johannes Kinch från Bartenderskolan på Tv3 för er som ser det programmet.)
Han har den personligheten & diciplinen jag vill att en lärare ska ha, iaf om man ska vara lärare åt mig, annars gör jag som jag själv vill, när det gäller min nuvarande & mina tidigare skolor menar jag.

Drömmar är till för att uppfyllas and that´s what I intend to do! What ever it takes!
Jag har egentligen alltid velat jobba som bartender, bara att det fanns alltid andra drömmar när man var liten som var större & myyyckeet mer orealistiska, toppmodell (ja jag älskade Top Model etc) elitryttare (men utan Diamond & med en skadad rygg blev den drömmen krossad)
Dessa två var det jag verkligen ville bli helst av allt.
Men som sagt så försvann de drömmarna & tills för mer än 1½ år sedan hade jag ingen aning om vad jag ville jobba med..
Men så en dag när jag satt i klassrummet & sökte på google & tänkte så hittade jag plötsligt EBS hemsida. Jag sa på en gång att så får det bli, efter studenten sticker jag.



Sen den dagen vet jag vad jag helst av allt vill & kommer att jobba med.
Jag kommer aldrig att glömma att jag redan som liten alltid blandade drinkar till mina släktingar på julen & andra tillfällen då vi träffades. Det var alltid en självklarthet att jag skulle göra det, fylla på is i glasen & mixa drinkarna hämta whiskey till pappa osv..
Jag har alltid tyckt att det varit kul med bartending.




Jag bryr mig inte om vad folk tycker om yrket i sig. Det är deras åsikt.
Men bartender & EBS, är min dröm.
Som kommer att bli sanning.
Jag är inte den som ger upp i det jag vill, det jag har som mål, det kämpar jag för tills det att jag nått dit jag vill.
För mig går det inte att förklara hur jag exalterad & överlycklig jag känner mig när jag ser hur de jobbar & lär sig på Bartenderskolan. Det driver på en mer & mer till att komma dit.

Hard work Spirit And Soul är något jag har för det här.
Jag förväntar mig inget annat än 4 veckor av intensiv träning, i mixology, freepouring, flairing, & drinkkunskap mm..
Jag vill bli bäst på allt det ovanstående, det bara är så.
Spirit and Soul har jag, då jag varje dag påminner mig själv om att lära mig fler drinkar, öva mer på flairing, bli mer noggran med freepouringen.
Jag brinner för bartending.



Min historia, min vilja, min dröm, & min framtid!
For what ever it takes Im gonna be bartender!
Never stop beliving, never stop trying or training, keep living out your dream, so that it will be your reality one day!




///BellaVictoria

2010-12-06
 20:28:15

Inköpen från i fredags

Detta var vad jag tog med mig hem från shoppingen med Kimba i fredags:


 Nya heels, H&M, 299kr


 Linne med stenar, H&M, 199kr


+ första julklappen till älskling, men vad det är, är ju såklart en hemlis eftersom han läser min blogg^^!

Tänkte ha linnet & heelsen med ett par av mina lackleggins till julfesten(om den blir av)



Kisses


///BellaVictoria

2010-12-06
 20:16:50

To die for/must haves

 Dunjacka Sexy by Sweden, Bubbleroom, 1499kr


 Pälsväst, Monroe, 950kr



Pälsvästen har jag velat ha läänge, visste dock inte att det var SÅ billig, på Monroes hemsida kostar den nämligen bara 650, alltså det är INGENTING för en sån här väst.
Men vi får se, ska vi våga använda den också, vill inte riskera att få den nersprayad av någon jävla djurfacist eller vad de kallar sig!
Den skulle passa så bra till en svart skinnjacka!! Åh vill ha, men som sagt, risken, är den värd att ta...


Och jackan från Sexy by Sweden kom in på Bubblerooms lager idag & även den är nedsatt från 1999 till 1499.

Men these are things to die for iallfall!


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-06
 17:04:41

Frisören

NU drar jag & klipper  av mitt stackars sleetna hår! :D


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-06
 14:47:54

6 December 2010

Sitter framför TVn medan Pacific går & letar efter Keeping up with the Kardashians på piratebay & skriver sms till Sara samtidigt.

Ska klippa mitt stackats sleetna hår idag & sola lite också, ska bli underbart, allt mitt hår gör just nu är att tova ihop sig totalt så det blir ett rent helvete för mig att reda ut det. Det slits av hela tiden när jag drar i det. Men ikväll så :).


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-05
 15:35:36

5 December 2010

Jaha, min festliga kväll/natt igår fick ett tråkigt slut & jag har inte sovit ett piss sen jag gick & la mig inatt så idag är jag inte på humör för att skriva något längre inlägg, hoppas bara på att folk sticker tillbaka där de hör hemma & inte återvänder! Men det är jag väl tämligen ensam om kan jag tro!!
Ja ni ser att jag inte är på humör alls idag kära läsare.
Jag har haft en pissjobbig natt utan ens 5mins sömn så aa.

Men en sak tänkte jag be er om; Är det någon som vet någon bra & fint hotell i Sthlm, gärna i närheten av Stureplan ni kan rekommendera, själv gillar jag Nordic Light Hotel för deras hotellpaket, Love som man kan boka & som verkligen inte kostar mycket alls för allt som ingår. Men det finns ett krav som jag har som det hotellet inte uppfyller, så vet ni något bra hotell, som verkligen har allt att erbjuda`?
Anledningen till att jag frågar ska jag förstås berätta, men inte förrän nästa år om man säger så^^..


Kisses


///BellaVictoria 

2010-12-04
 16:23:32

4 december 2010

Snabb uppdatering!
Jag sitter & äter mat från Vapiano just nu, ska snart hoppa in i duschen & fixa mig lite!


Vad ska händer för er alla ikväll då?


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-03
 18:41:27

Lobby





Så ni som ska ut i skit-köping kan ju ha det så jävla kul!


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-03
 18:38:59

3 December 2010

Idag har jag Kim, Emelie, Alex, Kristian & Eric (som dock bara var med en tag innan han åkte hem) varit & shoppat. Jag köpte första julklappen till Jimmy + ett par gordegous heels & ett enkelt men super snyggt linne på H&M. 
Bilder kommer, & jag mitt klantarlse glömde ju kameran så aa, inga bilder från sjävla shoppingen men linne & skor kommer upp senare! 


Kisses


///BellaVictoria 

2010-12-02
 22:31:31

And we have a Party!!

Yes allt gick i lås, vi har en julfest!!
Vero hörde nyss av sig & sa att lokalen är bokad.
Så nu taggar vi alla 4 som är ansvariga för julfesten detta år inför försäljningen av biljetter nästa vecka!!
Härligt, hoppas bara på att det blir Veros morbor som är professionell DJ som kommer att styra musiken, så vi verkligen kan spela den bästa musiken med!! Alla vet ju att min favorit music är club/dance/housemusic, fínns inget bättre än att dansa hela natten till de bästa remixarna just nu!

Imorgon ska jag in till Nkpg med Kim & shoppa som sagt, båda några julklappar, om jag hittar det jag är ute efter, & kläder + mer. 


Ha en bra torsdagskväll alla!


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-02
 19:50:17

Vinter

Det är verkligen vinter nu alltså.. Jag vet inte varför jag kom att tänka på det men det kom upp.
Kanske för att bussen körde i diket idag på Ökna xD. Den höll på att välta med men den klarade sig, men vi fick ringa Sälmark så fick han komma & hämta mig & Kim & Josephine! Och jag blev jätteförvirrad i bilen på vägen in till Nyköping, berättar mer om det sen.. xD
 
Sen har jag & Kim gått & kollat lite inför imorgon när vi ska shoppa julklappar osv :). Kameran följer nog med då också så ni får se lite bilder på bloggen det har ju varit brist på det ett tag nu.


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-02
 15:42:10

Heej

Sitter med Kim & Vero i djurhuset & planerar mer inför julfesten.


Kisses


///BellaVictoria

2010-12-02
 13:06:26

2 december 2010

Hejhej!

Sitter i maskinhallen på en lektion utan lärare & med en halv klass kläppor som verkar helt vilsna de med.

Älskling & jag har haft en jättefin vecka & nu i helgen ska vi köpa julklappar till varann. Vi skrev vår önskelista i tisdagskväll.
Hihi.

Nu ska jag pallra mig ner till Eddan i studion !

Hörs senare.


Kisses


///BellaVictoria