2010-06-30
 18:03:58

Levererat & hämtat...

Då vart allt helt plötsligt verklighet nu då.. Det som i så många år varit vår dröm, som för inte allt för länge sedan blev vår gemensamma dröm, är nu här.
Skickat & hämtat nu.. 
När en dröm går i uppfyllelse & blir till ens verklighet, ens vardag, står man inte med fötterna på stadig mark för 5öre. Man svävar på vackert röda moln i Kärlekens Himmel. Där man vet att man med sin älskade förevigt kommer att sväva tillsammans.

Idag & just i denna stund, skrattar jag mer än någonsin år er, som nu står som fån. Ni som sa "Det där håller bara en månad, högst två. Han vill ju bara en sak fattar du väl"
Och jag undrar: Vad kommer ER reaktion på denna händelse bli. Vad ska ni säga nu? Inget kan jag tro. Det är ni som står med skammen, ensamma. JAG står med lyckan, stoltheten & framförallt kärleken. Knowing that everything I´ve done in my life was never wrong, but so right.

On sunday the world will know...


Jag lever min dröm, Jimmy Thumén <3<3<3<3<3

///BellaVictoria

2010-06-28
 22:11:50

Magical Midsummer <3

Min & Jimmys midsummer night var helt kort sagt: Magisk!!
Tog det lungt hela dagen, eftersom att Jimmy jobbade, han kom hem vid halv 2 så då åkte vi in till Flygis & handlade lite.. (Vi hade huset för oss själva hela midsommaraftonen)
Sen grillade vi på efter att Älskling sett klart fotbollsmatchen. Sen myste vi ytterligare..
Senare sedan vid ca 20.30 paddlade vi över till ett av alla badberg på ön Tunholmen mitt emot Jimmys familjs hus. Där spenderade vi några timmar, med jordbubbar, såg det sista av solnedgången osv..
Sen paddlade vi runt & kom på andra sidan Tunholmen, där vattnet blir mer strömt & vi hade Tjockö mitt framför oss. Såg ännu ett sälhuvud längre ut :D. Så när vi kom ut mer det mer vilda vattnet hade vi fullmånen lysandes på vattnet mitt framför oss, vi paddlade i riktning mot den några meter. DET var helt magiskt. Jag tror inte jag varit med om något sånt romantiskt!
Jag hade aldrig velat vara någon annanstans den här midsommaren än med min älskade ute på Tunholmen, bara vi två! Ingen kan haft en bättre midsommar än Jimmy & jag hade! För den var helt oslagbar!!
Midsommardagen innebar att Jonas (Jimmys kusin), kom ner. Så det blev fest på kvällen för oss 4a:). Med massa roliga alkoholspel & bad mitt i natten (årets första dop för mig^^)
Gick & la oss & somnade kanske vid ca 02.30..

Midsommarafton:




 Älskling <3





 Inte riktigt lika fint som när vi var ute på öppet vatten med likväl helt underbart vackert!



Uppdatering för torsdagen: Det blev shopping Stockholm som vanligt någon timme, köpte dock bara en bok, som jag faktiskt letat i ett år efter: Pappas flickor, finns en 2a också: Golddiggers som jag & mamma läste förra sommaren & som är helt jävla fantastisk bra ! Jimmy slutade 6 så vi åkte & köpte mat på grillen i Gräddö när han hämtat mig i Norrtälje :). 

Boken jag köpte! Helt klart & mer därtill läsvärd! Skitbra!!




"Om Midsummers eve we also took the decicion that is going to fufill and make our dream come true for the both of us. This is going to make a big change in our life from one special date... <3<3<3<3"



Kisses

///BellaVictoria

2010-06-23
 22:31:07

Solen...

Dessa dagar nere hos mamma & pappa utanför Nyköping har typ endast spenderats i solen. Har solat idag igår & måndagen sov jag ju visserligen bort så då vart det inget.. Idag har var mamma & jag inne i Nyköping några timmar, jag skulle på möte & sen var jag också ute efter en jeansjacka från Gina Tricot (www.ginatricot.se) som jag hittade & la undan (ska hämta den imorgon, mamma ska köpa den till mig)

Kör gör jag också, körde med pappa några runt samhället idag & med mamma kör jag också vfarje gång vi ska någonstans får jag börja köra en liten bit iaf, älskar´t :) (får ju egentligen inte köra med min mamma & pappa eftersom det är min morbror som är min handledare, vi har gått den utbildningen tsm & enligt lag så får jag då BARA köra med honom. It sucks I know, but thats life, I guess)..

Imorgon är det återresa till Stockholm igen som gäller. Eftersom att jag såklart ska fira midsommar med Jimmy älsklingen :D <3


Dagens Fråga: Vart firar ni midsommar, med vem, vad ska ni göra på midsommar?

Ska är det hög tid att ringa min älskade & sen efter det se ett Paradise Hotel Danmark avsnitt (1 eller 2/kväll ^^)


Kisses


///BellaVictoria

2010-06-17
 15:41:37

Hus/lägenhet...

Hellu everyone,
Medans älsklingen min sitter & kollar fotboll, kollar jag på Svensk Fastighetsformedling (

www.svenskfast.se).

& förälskar mig i diverse underbart fina hus & fräscha lägenheter.
Hittade precis the dream one: Radhus i Norrtälje en bit från Flygis. Drottnings Kristinas väg. 5 ROK, hur jävla modernt & snyggt inrett som helst (tyvärr kan jag inte lägga upp bilder pga man inte kan kopiera bilder från svenskfast) & ENDAST 795000. Är annars van vid att de flesta hus/lägenheter med sådan inredning & dessutom underbart annorlunda men snygg trädgård/uteplats ligger på minst 1 - 2 & uppått miljoner! Men inte detta. Dock var månadshyran av den liite högre kalibern (ungefär i Gamla Stanlägenheterna läge) 7 460 :((!!

Hittade också en jättefin lägehet i Vigelsjö för bara 775000 & hyran var på 2 898/mån - fullt överkommligt, tycker iaf jag, för att vara en så fin lägenhet!

Tänker fortsätta drömma hus/lägenhetsdrömmar nu


Kisses


///BellaVictoria
2010-06-16
 17:39:40

Uppdatering

Welcome back, jag är välmedveten om att jag inte varit aktiv på bloggen i minst 2-3månader. Detta pga: Mycket att göra, dåligt med tid för bloggen & extrem lathet helt enkelt!

Nu gör vi ett nytt försök. Kan dock tala om redan nu att det inte kommer att bli lika mycket inlägg som tidigare, då jag fortfarande har mycket annat för mig.
Tex: Jag har en 5veckors lång praktid på Rådmansö förskola (Avslutas denna fredag:( )
Sen har jag ett jobb nere där föräldrarna bor utanför Nyköping som jag ska börja med direkt nästa vecka förhoppningsvis. Ska jobba i köket på ett äldreboende. Värma mat, duka, gå ut med de gamla osv.
Arbetstid: 14 - ca 19.

On top of that har jag körningen. Hela vecka 28 är uppbokad med dubbellektioner varje dag från ca 10 - 1, sen direkt till jobbet för att tjäna pengar (och tro mig det är ett jävla välbetalt jobb jag fått från vad jag har förstått)

Annars då..

Jimmy & jag firade 5 månader den 9 juni. Och 9 juli, ett halvår, firar i på Öland i min familjs hus där.
Vi har nu bott tsm i snart 5 veckor.


Bilden från Custom Bike Show 2010 i Norrtälje. Såg Crucified Barbara live :D<3
Hundratals bilder togs, men orkar inte lägga upp alla dem.




Right now är åtminstone min älskling upptagen med fotbolls VM :((
Jag är som bekant ingen fotbollsfantast alls, like hate it almost...
Men men sitter med under matcherna bara för att få vara med älskling såklart :). 
Båda två är sjuka just nu också. Insjuknade i måndags & har därför inte kunnat jobba något alls denna vecka. Hoppas på att kunna gå på fredag eftersom det är sista dagen!

 Numer finns ingen is eller snö i Råttviken. Nu är det sommar här! (Utsikten är över till Tjockö) <3


Det var väl allt for now. 
Ska som sagt försöka vara lite flitigare med uppdateringarna from now!;))


Kisses


///BellaVictoria