2010-03-25
 16:27:34

Living my Dream...

Den här texten helt & hållet personlig, det är mina erfaranheter, mina minnen, mitt liv. Ingen annans. Ville bara börja med att säga det!

Jag har hela mitt liv, enda sen den dagen jag lärde mig att en sak som heter Kärlek existerar, drömt om att träffa rätt man för mig, flytta ihop med denne, skaffa ett eget hus/lägenhet vad man nu har råd med dvs, gifta mig & skaffa barn, men framförallt förlova mig med den person jag älskar mest av allt i hela världen.
Jag trodde för inte alls så länge sedan att det aldrig någonsin skulle inträffa i mitt liv, eftersom jag hela livet träffat TOTALT fel killar!
Men min dröm blev sann, jag träffade min älskling på en fest innan 2010 kom. Vi lärde känna varann över en natt, det blev vi nästan direkt, 9 januari 2010. Knappt en månad sen dess att vi träffats för allra första gången träffades vi igen.. Vi spenderade en underbar första helg tillsammans i hans jakstuga utanför Sthlm. Glömmer aldrig hur mycket jag grät när måndagen kom & jag skulle åka därifrån. Men snart var vi hos varann igen.
Jag lever min Dröm. Mitt drömliv med min älskade är sant. Jag lever min Dröm.

"Gumman... Vill du förlova dig med mig?"
Det jag sett i mina drömmar, det jag hört någon säga till mig i dem, nu vet jag vem det var som sa det. Det blev sant igår kväll.. Även den drömmen om att flytta ihop blev sann också den igår!
När jag träffade dig tog mitt liv en drastisk men helt perfekt vändning. Jag såg min framtid, att jag faktiskt fick en framtid med den jag älskar, som jag aldrig tidigare vågat hoppats på. Jag fick någon vid min sida som alltid kommer att stå där brevid mig i medvind & i motvind.
Mina misstag, allt som hänt mig i mitt liv, förde mig tillslut till dig, de försvann, gick upp i rök & kommer alrid mer igen. Tack vare dig!

Jag älskar Dig <3



///BellaVictoria

2010-03-20
 17:22:27

Myshelgen...


Vi har laddat upp för en myshelg hos mamma & pappa (mamma kommer dock på söndag)

Fredag: Lämnade Ökna...
Vi hade det mys hemma hos mina föräldrar, såg Lets`Dance (Yeey Willy åkte ut, FINALLY) & Solsidan, sen såg vi på "Territory" i mitt rum , var bara pappa hemma eftersom mamma är i Sälen.
Lördag: Vaknade tidigt men låg kvar i sängen & bara myste. Sen har vi kollat film, tagit en vårpromenad (har börjat kunna använda mina vårstövlar nu :D)
 Ikväll blir det romantiskt middag, sen bio "Wolfman", & efter det mys hemma igen.


Det är helgen so far...
Vill också även här på bloggen säga tack till mina älskade vänner Madde, Kim S, Kim O, Vero & Macke för att ni finns & för att ni är så underbara som ni är, hade inte kommit långt utan er ska ni veta! Ni har sett & ni har förstått, ni har hjälpt & ni har varit pålitliga! För det är jag er evigt tacksam! <3


Nu ska jag göra mig iordning för ikväll.

Kisses


///BellaVictoria

2010-03-17
 19:39:04

Gårdagen/Friluftsdag

Först vill jag bara säga: Sorry för att det inte blev någon uppdatering igår med jag var helt slut när jag kom tillbaka till internatet!
Igår var det friluftsdag på Ökna
Dagen började med promenad. Kim, hennes Adam & jag gick från Ökna till Aspa-skylten & tillbaka, snacka om duktigt (man var dock tvungen så vi hade inte mycket till val ^^)

Efter det var det lunch, men Kim & jag käkade Pan-pizza & makaroner hos mig istället för i matsslen, eftersom det var vidrig fiskgryta där!
Efter lunch vart det att åka in till Nyköpings Badhus, Hjortensbergsbadet & bada (jag åkte dock bild med andra Kim:))
med Madde, Kim, Kim & Adam.
Där var vi några timmar & sen åkte vi hem till min mamma & pappas place för att hämta min bössa (Madde & jag hade nämligen lyckats övertala Kim att få gå ut & jaga på kvällen)
Sen lämnade vi av tjej-Kim i Nyköping & sen åkte vi till skolan & bytte till jaktkläder. Sen hem till Kim & sen ut på pass.
Såg ett antal mufflon, därefter grisar, fick dock aldrig bredsida på någon, förutom på den enda galten som var för stor för att få skjuta (får ju bara skjuta rödgrisar nu).
Sen åkte vi in till Vagnhärad & käkade.
Efter det så körde Kim & Madde hem mig till internatet igen. Kollade lite på Bröllopsfotografen med grabbarna i vardagsrummet, var en av de absolut dåligaste filmer jag sett!! Sen gick jag & la mig, var helt slut kan jag lova!

Så det var gårdagen som gick!


Denna dagen har inte varit annat än jobbig & tröttsam & den började liksom åt helvete också med att man inte ens får duscha ifred, nää för då står ju dörren på vid gavel när man kommer ut, shysst liksom tack som fan! Fast, där gick man lååångt över min gräns, så det blir lite jobbigt för dem som fick upp duschdörren (och till de som undrar så skäms jag verkligen över att säga detta men JA de som gjorde det går tyvärr i min klass, men JA det är tyvärr också så att de inte är riktigt normala & de är fortfarande 13år, tragiskt men sant!)


Nu ska jag bara kolla film & ta det lungt, kom nyss hit igen har precis varit i T-berga med Madde, Kim & Macke & käkat pizza & handlat chips & dip till mig själv som jag ska äta nu :D!



"Tomorrow it´s my time lo laugh at you! It´s what we human can Revenge.."



Kisses



///BellaVictoria

2010-03-15
 19:55:20

Middag i Nyköping...

Kom precis in efter en hyfsat hektisk dag.
Började med att älskade Bea äntligen kom & hälsade på.
Har umgåtts med henne, Kim & Kajsa hela dagen :D.
Sen blev det Kinamiddag med Kim & Kim inne i Nyköping & det är därifrån jag nyss kommit hem från.
Kim, Kim & jag, käkade & bara satt & snackade & kollade på folk. Det var jävligt välbehövligt.
Men nu är jag verkligen helt slut i huvudet.
Nu återstår bara probelmet att jag saknar mig älskling så fruktansvärt, men han kommer iaf på fredag, hoppas vi på :D<3

Nu ska jag bara ta det jäävligt lungt & umgås med mina kära vänner Madde & Kim <3

Vill också säga jätte tack till Kim & Kim för en jätte trevligt kväll!!



Kisses



'///BellaVictoria

2010-03-14
 13:44:31

Söndag 14/3-10

Jag har övningskört idag, & tjohej vad bra det kunde gå då:D. Körde start i upp & nerförsbacke. Varken Lasse eller jag trodde att jag skulle klara av det. Min kusin Elin dessutom hade världens problem med det & fick hålla på i flera månader innan hon klarade det. En annan däremot klarade det på första fucking försöket! Kalla mig proffs eller vad!?^^
Nu är jag hemma hos mamma & pappa igen & sitter i tv-soffan & ser på "Familjen Annorlunda". Och det är ju inte utan att man undrar hur par som skaffar 10, 9 & så många som 12 (!) barn tänker. Absolut är det deras val, det säger jag inget om. Men den stress & framförallt att få ekonomin att gå ihop varenda i princip dag, DET är något jag inte fattar hur de klarar av?
Skulle någon av er kunna skaffa er så många barn? Jag skulle inte göra det, högst 4, men sen beror det ju såklart också på vad ens partner vill också såklart..
Att bero på framtiden Btw så har nu mina drömmar övergått från att brömma om bebisar varje natt, till ett något tidigare stadie, nämligen till just den stunden då min älskade pojkvän håller fram en ring & frågar om jag vill förlova mig med honom. Just den stunden drömmer jag om, om & om igen, men det är hela tiden på nya platser, det kan vara nere vid havet på en strand vid solnedgången. Det kan vara på "Utkiket" (vi har ett berg på Ökna som ligger uppe i skogen med underbar utsikt) eller det där klassiska som man ofta ser i filmer: ens pojkvän har lagt ringen i tjejens glas. Det har jag dock bara drömt en gång, & då vaknade jag på en gång^^. Tror det måste ha betytt att jag inte vill att det ska gå till på just det sättet för jag har aldrig mer drömt just den "Hollywood-drömmen". 
Min dröm, som jag verkligen vill uppleva det... Det kommer jag att blogga om när det väl händer.. För det anser jag vara något som ska stanna mellan mig & min pojkvän, inte något som alla ska veta om. 

Men nu till något helt annat: Finalen i Melodifestivalen igår: Anna Bergendahl vann! Alltså åter igen svenska folket har ingen musik smak överhuvudtaget! Hon är värdelös & hennes låt är as tråkig!! Neej fy fan säger jag bara!!


Nu blir det att vänta på att älskling hör av sig senare..


Kisses



///BellaVictoria 

2010-03-13
 18:19:28

Melodifestivalen 2010..

Jag har precis ätit middag med mamma & pappa.
Har fixat Kims bloggsida idag också, tyvärr så fungerar den inte som den ska sa Kim, så vi får ordna upp det på måndag. Någon annan som kan se det nya utseendet på hennes blogg: Kimokeijn.blogg.se
Säg gärna till om hurvida ni kan se eller ej så vet jag om det bara är Kim som inte kan se eller om det är något riktigt fel med designen eller så!

Och ikväll är det ju final i Melodifestivalen! Det får man ju inte glömma att påpeka..
Förra veckan var det Nadra Chansen, & vidare därifrån gick: Pernilla Wahlgren: jag vill om du vågar & Jessica Andersson: I did it for Love. Personligen fullkomligt hatar jag Pernilla Wahlgern, både som person & hennes musik. Tycker hon är skitlöjlig. Jessica å andra sidan tycker jag har ett jätte vacker låt, kanske inte direkt passar i schlager sammanhang men vacker är den.
Mina favoriter slog ju tönt-Pernilla ut förra veckan, Crucified Barbara:'(! Då var jag hemma hos älskling & hans familj & alla var ense om att Crucifies Barbara skulle ha gott vidare, eftersom de är svinbra! Men icke, svenska folket har verkligen ubba smak, eller snarare ingen smak alls!
Jag menar Pernilla Wahlgern, hallå liksom!!
Och ta bara som igår eller tidigare veckor i tv4 programet "Let´s Dance" snickar-Willy är nu i semifinal efter att förra fredagen slagit ut ett av de bästa paren: Stefan Sauk & Malin. Och nu igår: Molly & Jonatan!
KATASTROF JU!!!!

Men hursom till Kvällens Fråga: Vilken låt tror ni vinner Melodifestivalen ikväll?
Min favorit(er) är : Eric Saade Manboy & Timoteij (kan inte minnas vad deras låt heter just nu^^)




 De bästa som borde ha vunnit ! ! !





Kisses




///BellaVictoria

2010-03-13
 12:26:20

Lördag 13/3-10

Det är ju typiskt verkligen... Att man ska behöva vakna halv fucking 12 en lördag morgon när jag egentligen brukar sova vid den här tiden fram till halv 3!!
Men icke denna helgen inte, & imorgon ska jag övningsköra halv 11.. På en söndag liksom... Mmm det blir kul.. NOT!

Nu sitter jag & killar på Simpsons & äter frukost!
Tänkte se klart på "Luftskeppet som sprängdes" när Simpsons när slutt.
Någon annan som sett den som har någon åsikt om den eller så?


Kisses


///BellaVictoria

2010-03-12
 17:19:32

Stan med Kim...

Har precis kommit hem till mamma & pappa igen. Har inte varit här på 2 veckor.
Har varit på stan med Kim sen vi kom med bussen från Ökna..
Jag har varit hos tandläkarn också. Men det var no big deal där..
Så nu sitter jag väntar på mat^^

Nu har Kim & jag svurit ett löfte: Vi ska spara alla CSN-bidragen fram tills skolavslutningen, vi ska alltså inte shoppa någonting alls (H.J.Ä.L.P typ!!!) utan istället ska vi shoppa i Stlhm veckan innan skolavslutningen, för då kommer vi ha närmare 2000 att shoppa lös för :D. Men det kommer att bli tufft som faan. Blir inget krogen eller liknande dyra saker. Allt som är okej är: Kollektivtrafikresor, dvs, jag åker ju hem till min älskling 2ggr/månaden ungefär. Det kostar, först tågresan upp & ner, T-banan & dessutom när jag behöver nytt åkband.
Så det blir ungefär 400-550kr i månaden beroende på om jag måste köpa åkband eller om jag redan har ett sen tidigare gång.


Detta får bli ett kortis inlägg för nu ska jag äta..


Kisses


///BellaVictoria

2010-03-09
 14:25:17

2 månader<3...

Vaknade pigg till 1000 imorse :D. Vet varför: Idag har jag & älskling varit tillsammans i 2 månader. Är egentligen ingen tid alls men det är fint att tänka på iallafall, att vi redan har haft två månader.
Och vi hade nog världens underbaraste samtal igårkväll/natt när jag kommit tillbaka till internatet.
Allt känns så lättsamt & ännu mer underbart nu :D.<3


Madde & jag kollade på "Fullt Hus" i hennes place igårkväll också. Handlar om en familj med 12 barn (!) Men den var bra, & framförallt rolig!
 


"Jag har ett liv. Jag har en framtid"


9/1-10 - Förevigt, det var nog menat att bli så, det är nog ödet som förde oss samman<3


<3


Kisses


///BellaVictoria

2010-03-08
 22:44:03

Back to hell agin..

Tillbaka på helvetet igen på..
Nej nu överdriver jag. Älskar mitt Ökna, bästa skolan som finns med allt vi har & så vidare, men när man sen lever det livet som jag numer göra, som jag inte gjorde för ett år sedan, då ser man det hela ur ett lite annat perspektiv än vad jag gjorde för ett år sen.. För ett år sedan var Ökna mitt liv.. Nu vill jag knappt ens vara här.. Inte på lektioner, än midre efter skoltid, på fritiden alltså.
Nu lever jag det livet, som jag för inte alls så länge sedan tvivlade på att jag någonsin skulle få leva.
Jag vill ha ett jobb istället för massa letkioner, en lägenhet istället för ett jävla internatrum med absolut NOLL jävla privacy! (Är dock överlyckigt för att det är Madde & jag som delar hall & inte någon annan)
EN enda man som kommer emot mig när jag kommer när jag slutat för dagen & är med mig på kvällen, istället för 7 idioter som beter sig som om de nyss fyllt 15 fucking år som stormar emot en så fort man visar att man sig utanför rummet!
Jag vill helt enkelt, ha min egna familj! Och det är nu!
Men det vet jag att jag & min älskade också kommer att få, men just nu får jag fortsätta att bara ha det i mina drömmar om nätterna (och även dagarna^^)
Men en dag så...
<3


Och helgen har varit helt underbar :D <3

Nu är det nog kanske dags för mig att go to bed, är skolbio hela förmiddagen imorgon & vara hos Eddan hela eftermiddagen :D . Det blir med andra ord en förjävla soft tisdag, som kommer att gå fort & då har ännu en dag försvunnit & vi är ett steg närmare helgen & älsklings fysiska närhet igen :D <3


 <3<3 There is just no better place existing!



PussGodnatt



///BellaVictoria

2010-03-05
 12:53:58

Im going away...

Ännu en internatveckan avklarad! Ska bli såå jävla skönt att komma bort härifrån över helgen nu!
Har precis packat klart & Pakh sitter i mitt rum & läser "Erotiska Noveller", han får inget annat så han måste läsa den :)!
Ska bege mig mot bussen kvart över 1.

Hoppas alla får en skön helg!
Ses på måndagkväll igen Öknafolk! (tyvärr)




Kisses


///BellaVictoria

2010-03-04
 09:47:07

Första lektionen...

Första grejen idag är Projekt & Företagande. Vilket suger, en av medlemmarna sover som vanligt så herr VD fick gå upp nu & försöka väcka honom!
Morgonen går förövvigt hyfsat fort iaf tycker jag. Det är väldigt slappt att bara sitta på en stol i ett klassrum rätt upp&ner, så tiden går bara.
Mindre bra är det att det snöar som faan ute nu igen :@!! HATAR`T!! Hoppas verkligen inte att det blir några problem tills imorn, då blir jag galen!!

Längtar efter dig, älskling <3



Kisses


///BellaVictoria

2010-03-03
 21:37:21

Lilja 4-ever...

Idag har det inte hänt värst mycket alls.
Har precis sett "Lilja 4-ever". Tyckte den var ganska bra, men den var tragisk från början till slut.. Den hade liksom inte direkt några upp & nedgångar, utan det var bara neråt hela tiden:(.
Tyvärr är den ju också verklighetsbaserad på ett sätt, eftersom den handlar om trafficking, det som händer med Lilja i filmen händer faktiskt också på riktigt i verkligheten. Men människor verkar nästan blunda för att det faktiskt finns något sådant!
Är det så? Vill vi inte se hur illa tjejer & unga kvinnor i Sverige far, & de som kommer hit illegalt från ex Ryssland igenom trafficking? Alltså det känns lite som att samhället tillåter det hända eftersom ingenting verkar hända efter alla dessa år detta har pågått i hela världen?
Någon annan som sett den som håller med eller tycker annorlunda`?
Men jag tycker iallafall att filmen är värd att ses, man blir väldigt berörd av den!





Nu ska jag gå & ta en cigg & sen en dusch, sen ska jag kolla "Jägarna", för det vart inget med det igår, pratade med älskling så länge & han ringde precis när det bara gått 10min av den, sen när vi la på var klockan halv 2 så då tyckte jag att det var bäst att sova istället för att sitta uppe ytterligare 2timmars tid^^

Kisses


///BellaVictoria

2010-03-02
 22:35:44

FilmTime...

Nej gott folk, nu är det dags för film resten av kvällen. Det blir en älsklingsfilm: "Jägarna" :D

Måste säga tack till Madde som har fått mig att må bätttre & på andra tankar under kvällen. har suttit i hennes place snackat, lyssnat på massa gamla schalgerlåtar & annan gammal musik från 90talet xD. Är bara hon, jag & Rickard kvar i huset, resten är tydligen på fest i T-berga..

PussGodnatt




///BellaVictoria

2010-03-02
 20:09:20

Efter lovet..

Efter lovet kommer en ny tid... På Ökna..
Jag jag har aldrig känt mer längtan bort härifrån mer än jag gör nu.
Idag har varit värsta internatdagen på hela detta året (menar i hela 2an alltså inte bara vårterminen), jag vill verkligen inte sitta här.. Jag vill hem till min älskade!
Jag känner saker inom mig jag aldrig någonsin känt gentemot någon annan människa eller mänsklig varelse tidigare..
För första gången i hela mitt liv, ser jag min framtid tillsammans med någon annan än bara mig själv.. Och den framtiden är den enda framtiden jag vill leva i, all annan framtid kommer inte jag att andas i, för utan min pojkvän, min älskade, så vill jag inte kämpa mig upp från en avgrund jag skulle hamna i om det skulle hända något mellan oss.



Jag är egentligen emot att skriva sådana här saker på en blogg, anser egentligen att det är lite väl för personligt, men kände inte riktigt att jag hade någon annanstans att skriva av mig. Sen är det också så att jag är 100% seriös i det jag säger annars skulle jag aldrig säga någon, jag är inte den som säger saker jag inte menar & det vet de som känner mig! 
Sen vet jag själv att det här med att jag är rädd för att det skulle hända något mellan mig & älskling bara är jag själv, mitt huvud, som överdriver, jag vet att det aldrig kommer att hända något emellan oss, utan att det alltid kommer att vara han & jag. 
Men med tanke på mina tidigare "förhållanden" med ex, hur illa behandlad, & lämnad jag blivit, alldeles för många gånger, så blir det lätt att man tänker, går & är rädd ibland, & drömmer en massa nagativa saker som jag alltid vet inom mig att de kommer aldrig att inträffa!:)




Men som sagt, jag har bara en sån här jag idag, när jag mår allmänt dåligt för att jag inte är hos älskling, kommer nog att ha såna här dagar fler än bara den här veckan, men det är bara så det är, när man är så till sig av kärlek till sin älskade som jag är!<3


Nu ska jag se till att få Madde tillräckligt ambitiöst för att orka gå med sin tvätt till tvättstugan & tvätta. Sen är det film som gäller hela kvällen/natten, & prata med älskling i telefon såklart.





9/1-10  I eviga tider <3

Kisses



///BellaVictoria

2010-03-01
 16:09:22

Sex and the city...

Det finns nog nästan inget bättre än att vara ledig från flum lektionen "Arbetsmiljö och säkerhet" vi har på måndagseftermiddagarna:D.
Jag åker till internatet ikväll, fick sovmorgon idag & nu ligger jag i tvsoffan & ser Sex and the city, avsnittet där Charlotte ska gifta sig..

Speaking of wich, Älskling & jag hade en underbar vecka med varann.
Han kom till mig i tisdags, vi var på stan ett bra tag & sedan åkte vi hem till mig & på kvällen träffade han mina föräldrar.
I onsdags vaknade vi halv 8 på morgonen. Min mormor blev nämligen akutsjuk & fick åka ambulans så vi gick upp då & flyttade på älsklings bil så att mamma kunde åka till sjukhuset..
(Mormor återhämtade sig som vanligt btw)
Vi tittade på film under dagen & sen på kvällen blev det bio: "Shutter Island", som var väldigt bra, dock oförutsägbar.. Men jag rekomenderar verkligen att se den.
Torsdagen spenderade vi bara hemma, tog en promenad i solen & jag visade älskling runt i Stigtomta (inte mycket att se eftersom det bara bor idioter, lögnare & äckel här men iallafall ^^)
På kvällen tog vi ett jätte mysigt bad & drack upp Jägern. Sen fortsatte vi med att kolla film, denna gången i mitt rum istället för i stora tvrummet..
Fredagen, film hemma under dagen, käkade pizza med mamma & sen satt vi framför tven några timmar, innan vi gjorde oss iordning för utgången:).
Det blev O´Learys senare på kvällen. Och jag träffade på Linda & Anna, gamla ´girlfriends från låg, mellan & högstadiet. Vi dansade & hade hur mysigt som helst under natten:)
Och så i lördags så åkte älskling hem igen.. Och jag grät, som vanligt :'(.
Men vi kommer att skapa så många fler minnen tillsammans, det vet vi båda två!
Vi har hela våra liv, tillsammans med varann framför oss. <3

  
Den här nallen köpte min älskling till mig i försenad Alla Hjärtans Dag present när vi var inne i stan i tisdags. Jag köpte en nästan likadan till honom fast lite mindre. Fick ett jätte gulligt kort & ett häfte med "Kärlekscheckar" också av honom :D<3

Nu ska jag se "Top Model 8", gammal säsong men iallafall.
Efter detta blir det mat, dusch, packa till en ny internatvecka på Ökna & sen senare ikväll åka dit igen:/..
Jag längtar inte, neej! Längtar bara efter min älskling, vill åka hem till honom igen & aldrig åka därifrån. Vill inte bara inte vara någon annanstans än där han är & jag vill inte heller vara med någon annan än honom. SÅ mycket längtan & saknad känner jag efter honom!

9/1-10 Forever N´ Always <3



///BellaVictoria