2010-02-23
 13:07:47

Älskling är snart här ...

Nu har jag precis gjort mig i ordning för dagen.
Sov till halv 9 eftersom mammie & jag skulle in & handla mat & frukostgrejer till mig & älskling.
Han är på väg hit nu, var i Sthlm sist han skrev sms :D.
Så det blir ett kort inlägg denna gången fö jag ska dra mig iväg till bussen & möta honom inne på centralen, sen ska han få följa med mig upp på stan & lida rejält när han får springa med mig in i varenda butik & vara där i minst 20 min innan vi går till nästa.. Hihi nä, har dåligt med pengar (Köpte svindyrt godis till mig & älsk imorse, gick på 130spänn!!) så det får bara bli det jag är i behov av att ha: Smink & en försenad Alla Hjärtans Dags present till älskling:)

Bloggar nog inte mer idag, eftersom att älskling är här & ska träffa min mamma & pappa för första gången så tror jag inte att jag kommer att sitta något mer vid datan idag. Bloggar antaligen imorgon igen ..


Kisses


///BellaVictoria

2010-02-21
 13:04:11

Söndagmorgon...

Den här dagen började inte bra alls! Vaknade & klockan är halv 1 HALV 1 PÅ EN SÖNDAG LIKSOM HALLÅ!!!?
Numer 2: Jag har drömt en hemsk, hemsk, jätte vidrig dröm inatt, tänker inte ta upp den här eftersom den hör till mitt privatliv.
Och sen när man vaknar så får man till råga på allt reda på att det inte blir någon fotning på fredag:'(!

Och resten av dagen ska jag ägna åt att städa i mitt rum & se till att inte varenda grej eller plagg ligger slängt på golvet när älskling kommer för då får inte hann plats.

Men just nu tänker jag inte göra något annat än att ligga kvar i sängen & lyssna på Hel!




"Jag såg min chans att komma någonstans inom den världen gå upp i rök...




///BellaVictoria

2010-02-19
 23:51:28

Sportlov...

Nu ligger jag i sängen & pratar med älskling:D.
Den här dagen har varit jätte slapp, har bara sovit, sen åkt hem till mamma & pappa.
Fick sista tröjan idag från det paketet jag beställde från H&M, det var en försenelse av ett plagg men det kom ju då som sagt idag. Och jätte snygg var den verkligen :)

Grattis Kajsa som fyller 18 år idag, nu får du äntligen följa med oss på krogen ! <3

Nu ska jag inte vara osocial mot min stackars älskling i telefon här, han ska ge ska ut i trafiken imorgon trots att det är klass 2 varning på snöstormen som är på väg in nu:(, så jag är jätte orolig!!

PussGodnatt



///BellaVictoria

2010-02-18
 20:27:24

Sista dovjakten för säsongen..

Har precis kommit in från slakteriet & fått lite käk i mig!
Har varit ute på Flygrakan & jagat med klassen:D.
Såg dock inget alls, men Pakh sköt två grisar varav en väger runt 65-70kg & vi får endast skjuta gris upp till 50kg levandevikt, men men jätte svårt att bedömna vikt på gris så..
Robban sköt en dovhind & Ockelbo sköt också en.
Feffe satt med mig på passet.
Nu ska jag kolla på tv med grabbarna, sen ta en varm dusch senare, sen blir det Titanic på datan :D, laddade ju ner den igår/inatt ^^, prata med älskling ska jag också göra såklart !

(Bild från slakteriet kommer eventuellt om jag vågar plugga in USB-porten med mobilen igen)

PussHej


///BellaVictoria

2010-02-17
 13:04:08

Provet i Jaktledning...

Nu har jag skrivit Jaktlednings provet, var ett jätte långt prov men det var lätt.
Nu sitter jag på mitt rum, ska ner till slakteriet, flå & stycka dov efter lunch
Började med företaget idag, jag, Feffe och Fisken tog tag i det, vi har en medlem till men denne tror att det går bra att sova hela förmiddagen & komma som man vill! Vi delade iallafall ut positionerna: Marknadsansvarig, kundansvarig & ekonomiansvarig. Sen slåss jag & Fisken om vem som ska vara VD hihi, tror det kommer blir bra även om det skulle bli Fisken, han är mer seriöst i detta än vad jag först trodde att han skulle vara.


 Jag har inte så mycket mer att berätta just för tillfället åtminsone, bloggar senare idag istället, om det har hänt något som det är värt att blogga om d.v.s.


  OBS: Webcam bild!


"My mind is spinning around! Why did you do that? Why did you say those things to me that you did?
What is it that you really mean? Is this what you really want? Is it with me, or with someone else, please, please tell me, coz I hate the fact of not having full control of everything, and knowing everything!"



///BellaVictoria

2010-02-16
 21:54:15

Hem en sväng..

Har sovit fram tills typ lunchen idag då gick jag ur sängen eftersom jag skulle jobba nere hos hos Eddan efter det..
Så jag gjorde mig iordning & gick ner, men när jag väl kom ner till studion så var det helt tomt, ingen var där.
Som tur var så fanns Bella i skolhuset så jag hängde på henne upp till Pålsboda där hon skulle ha Jakt & Viltvård för Thomas:)
Bella & jag gick ner & fikade vid halv 3 & sen upp på hennes lektion igen.
Sen när hon slutade så åkte jag bussen hem till mamma & pappa för att hämta min bössa tills jakten på torsdag.
Kom tillbaka till internatet för ca 2timmar sedan, efter att Eva hämtat mig vid trafikplatsen.
Ekfalk, Pkh & Phille skulle försöka sig på att sjunga med till Erik Grönwalls "Higher", vilket lät precis som de mest värdelösa personerna som söker till "IDOL" om inte ännu värre!!

Nu har jag suttit med grabbarna & kollat på tv sen vi kom tillbaka.
Och nu börjar det kanske snart bli dags för en dusch & sen gå & lägga sig tror jag, har ju prov i Jaktledning imorgon & sen redovisning i Viltvård!
Ska även hinna med att springa bort till grusgropen på lunchen skjuta ett skott & sen tillbaka till lektion igen.
Men det hinns nog med.


Idag har jag också lämnat in min ansökan till Skottlandsresan 2010..
Vilket inte betyder någonting, varken att jag kommer att åka om jag blir antagen eller att jag kommer att tacka nej. Det visar sig när jag får veta om det blir jag som får åka eller ej..
Men jag skrev iallafall typ 3 A-4a sidor & hade 3 bilder på mig, Delicato & Luke. Och jag tycker åtminstone själv att min presentation & hela texten vart grymt jäävla bra, hoppas bara att lärarna också tycker det. Eller inte...



Nej men nu är det iallafall dags för en sista cigg för denna dagen, som har varit otroligt soft:).


PussGodnatt



///BellaVictoria

2010-02-15
 18:13:51

Skrattar er i facet !!

"Hihi har bara en grej jag bara måste säga, innan jag ska blogga om mig dag, till de som stör sig på mig eller på mitt sätt att vara eller leva: HAHAHA stackars jävlar, ni förstår verkligen inte att jag tycker det är skitkul att ni stör er så mycket på er xD, ni förstår inte att ni bara gör det värre för er själva, för jag kommer aldrig ändra på mig, det ska ni ha jävligt klart för er!
För jag är jäävligt älskad & ni kommer aldrig komma inärheten av det självförtroende eller den självkänsla jag besitter! Ni är bara så patetiska jävlar med ett beroende av att få bekräftelse av varann genom att käfta mot folk som är så mycket starkare än er själva!
Ni mår så dåligt av era miserdabla små meningslösa liv att ni ger er på dem som har ett fantastiskt & underbart liv, men ni ser inte att de personerna ät dem ni A.L.D.R.I.G kommer att kunna knäcka! Vi är för starka för er & det ni säger går inte ens in i vår hjärna, det hörs inte ens, eftersom att det kommer från en för tyst käft som säger det på ett alldeles för osäkert sätt. 
Personer som vet att de ej är omtycka snackar skit om andra, detta för att återigen få bekräftelse på att de skulle ha uppnått något, men det är något de aldrig kommer att göra.
Dessa människor kommer alltid att leva i ett miserdabelt liv som inte har något som helst värde, medan vi omtycka, älskade, som exempelvis jag själv lever ett liv ni bara kan fortsätta drömma om, jag har allt, exakt ALLT jag vill ha & mer därtill! 
Så kom bara inte på den stackars tanken på att ni skulle försöka er på mig för ni kommer bara att må ännu dåligare då. Mig & mitt liv kan man inte rubba.
Lev med det eller stick, för jag kommer aldrig röra på mig när jag trivs någonstans, I´m here to stay Bitch! HAHAHA JAG ÄR DEN SOM SKRATTAR ER I FACET stackars krakar! xDxD  "










Så med det sagt så kan jag fortsätta med min dag.
Har egentligen inte mycket att säga om den, snoozade för längre så jag fick upp 5 i 8 istället för halv 8 ^^. men jag hann till bussen iallafall, pjuuh :).
Har bara haft en lektion & det var "Arbetsmiljö och Säkerhet" för Göran ("Goran"). Den lektionen är en av de tråkigaste vi har, verkligen!
Dock hade vi lite välbehövligt information om Skottland, det finns tydligen möjlighet att bara vara där i 2 veckor iställer för en hel månad, vilket inte jag skulle klara eftersom jag då inte ens kan prata med älskling i telefon i en månads tid! Men 2 veckor är lite annorlunda, det kanske jag skulle klara, iaf om man tänker att på situationen att vara ifrån varann, vi har ju varit ifrån varann i mer än 2 veckor tidigare. Men sen är det fortfarande det att jag inte riktigt vet hur det skulle gå med att inte få höra hans röst i 2 hela veckor, det är en annan sak. 
Men som sagt först ska jag skriva klart & lämna in min ansökan & sen får jag se om jag ens blir uttagen & då får man ta det beslutet då, om hurvida man ska åka eller ej. 
Men det kommer att bli ett jätte svårt beslut vilket som:
Det är alltså Once In A Lifetime att åka dit på det här sättet, men ska jag verkligen ge upp att höra älskling var dag, är det verkligen så mycket värt...
Hoppas typ inte att jag blir uttagen^^. Hehe fast joo...
  
Fick reda på av Phille redan på bussterminalen i Nyköping att vi har vakjakt på dov på torsdag så jag måste åka hem & hämta bössan imorn!
 
Nu tänkte jag ägna mig åt att skriva klart min ansökan till Skottlandsresan & vänta på att Ella kommer tillbaka hit igen!

Kisses
<3

///BellaVictoria

2010-02-14
 20:59:54

Spa night

Hade spakväll för mig själv efter middagen:)!
Badade skumbad, drack jäger & åt chocklad ^^. Mumsimums! Hade massa tända ljus och lyssnade på de mest romantic songs jag har på Spotify, låg och tänkte på min älskling, och våra minnen som vi fått med varann so far:) & på hur otroligt många fler det kommer att bli..
Har tänt mina värmeljus i mitt rum nu, jätte mysigt, så ägnade jag mig nyss åt lite hederlig söndagspackning inför en ny vecka på Öknas internat.

Ursäkta kvaliten på pappas kamera, men mitt batteri var som vanligt urladdat!



 Älskling: Tack igen för jägern, tänker extra mycket på dig & på våran första helg tillsammans när jag dricker den<3



Nu är det "I en annan del av Köping", säsongsavslutning tyvärr..
Så till dagens fråga vem var er favorit? Linda, Tobbe, Mats eller Micke?
För mig är svaret självklart, Tobbe såklart !


Nu säger jag PussGodnatt för mig denna Valentines Day 2010




9/1-2010
<3



///BellaVictoria

2010-02-14
 15:09:41

Happy Valentines Day

Idag är det Alla Hjärtans dag:D!
Jag vaknade vid halv 2, givck då upp & käkade frukost, sen gjorde jag en sockerkaka (JA jag kan faktiskt baka även om det händer typ 2 gåner/år ^^) & nu ligger jag här i sängen igen.
Blir nog att ta ett bad, samtidigt som man lyssnar på romantic music & dricker lite cider & äta
er chocklad med tända ljus sen ikväll.



Hihi, det är svårt att tänka sig att hade detta varit för ett år eller två sedan så hade jag inte alls tyckt om Valentines Day.
"Men i mitt liv så förändrades synen på kärlek över en natt. Det är faktiskt sant, över en natt, bara av den första blicken vi gav varann så var det kärlek.
Knappt tre veckor senare var det vi två.
Jag Älskar Dig"







Nu ska jag städa lite i mitt rum här hemma hos mamma & pappa. Det behöver ju inte se ut som ww2 precis ägt rum där, om älskling kommer på fredag, så får det se lite snyggt ur faktiskt:)

I´ll write later..


Kisses



///BellaVictoria

2010-02-12
 23:25:01

Stackars min älskling!

Fick precis veta att älskling mår jätte dåligt:'(. Tror att han råkat ut för matförgiftning eller i värsta fall vinterkräksjukan:(.
Så nu ligger jag här, lyssnar på min & älskling låt & är jätte orolig för honom!!

Hittade en jätte söt bild på en sjuk isbjörn, men jag tror nog att min älskling kanske skulle bli lite lätt sur om jag la ut den, så vi låter bli det, iallafall denna kväll^^...

Jag har nog inte mycket mer att säga, är helt till mig av oro för honom nu så jag tänker inte på annat faktiskt. 
Ska försöka sova lite nu jag med, är jätte trött. (Man vet att det är fredag för Öknaelever när man äntligen kommer hem, är genomtrött & fryser, efter ex antals timmar av pendling med olika kinds av anslutningstrafik iallafall är det så för mig:) )

Men PussGodnatt på er alla!


///BellaVictoria 

2010-02-11
 20:14:42

Mys med mig själv denna kväll/natt<3

Nu har jag varit jätte duktig & skickat iväg psykologikomplementett till Rosie. Dessutom har jag varit extra duktig & städat mitt place, dvs mitt rum, & hjälp Madde att ta ut soporna från köket.
Så nu är det mysstämning på högsta nivå i mitt lilla rum här.
Har tänt några små värmeljus i fönstret & på skrivbordet som jag har som lyse, har precis varit i kiosken & köpt cola & dill&gräslöks chips ;D.
Så nu är det äta det, kolla på repriesrna av de program jag missade i helgen, sen blir det film, & bara mysa (med mig själv dock tyvärr, men älskling är ju inte här så jag får mysa med mig själv ist)
Ska se "Solsidan" fört nu :D

Så jag säger PussGodnatt för denna kväll/natt (är ledig imorgon så det kommer bli en låång filmnatt för mig ;))

Kisses


///BellaVictoria

2010-02-11
 16:17:09

On my way to Ellas place

Är precis på väg att sticka över till Ella & sen ska vi ner & käka middag.
Men jag tänkte hinna med ett kort litet inlägg om dagen so far.
Hade ju provet i samhäll & det gick skit bra, var skit lätt alltså :D.
Det var Alla Hjärtans Dags fika i matsalen till fika idag, vaniljhjärtan, mums. Tänkte på älskling extra mycket då!
Efter fikat har jag bara suttit inne hos mig & tagit lite nya ego bilder på mig själv.
Ikväll måste jag komplettera klart min psykologiuppgift & skicka iväg till Rosie så jag får högre betyg i Psykologi A :D.
Idag har jag också hunnit med att prata med Eddan om att ta bort Svetsmetoder grundkursen & istället jobba klart med matten så jag får betyg i den istället (för de som inte känner mig så har jag alltid haft jätte jätte svärt för matte, har aldrig haft G & alltid fått extra stödhjälp), så nu ska jag få jobba hos Eddan varje tisdag eftermiddag så jag blir klar med matten :).

Har annat att skriva om också men nust nu får det vänta för nu måste jag verkligen röra på mig upp till Ellas place!







Två av egobilderna från idag ^^





Kisses


///BellaVictoria

2010-02-10
 23:38:13

Äntligen klar!

Nu har jag äntligen blivit klar med pluggandet till provet imorgon. Dessutom kom jag ihåg att vi hade en svenska uppgift, att skriva en sammanfattning av filmen Troja som ska in imorgon också!
Men den blev klar nu den med:).

Bilderna är från tidigare ikväll, när Ella & Bella var här.


 De "bråkar" som vanligt^^


 Brukar sluta med att Ella skriker horBella och går därifrån xD



Nu sitter jag & väntar på att älskling ska ringa till mig, sen ska jag sova.
Och imorgon ska jag ta tag i företaget också, blir nog en upplevelse det med, på gott och på ont kan jag lova:/

Nu har jag inget mer för ikväll^^


PussGodnatt



///BellaVictoria

2010-02-10
 20:25:50

Inte taggad för att plugga till samhällesprov!

Hej!
Nu har jag suttit här i minst en timmas tid & försökt komma igång med att plugga till demokrati-provet i samhäll vi har imorgon, men hur jag än försöker så kommer jag bara inte igång!
Lyssnar på Groove Goverage & kollar runt på diverse hemsidor, gör helt enkelt allt annat än att plugga!
Försöker även titta på de tvprogram jag missade i helgn, exempelvis "Solsida" del 2. Men tv4Play segar som satan & vill inte alls samarbeta med mig :@

Men nu ska jag verkligen göra ett sista seriöst försök att plugga klart denna skiten alltså, roligare kan man inte ha !!







///BellaVictoria

2010-02-09
 09:20:10

Svenska lektion

Just nu har jag Svenska B lektion, är bara jag & tre av grabbarna i klassrummet, resten är i datasalen, så det är lugnt!

Igår var det hemskt att komma hem igen efter en hel helg hos 4 dagar hos älskling, jag grät när jag höll på att packa mina grejer hos honom & jag grät igen när jag satt på bussen påväg från Nyköping till Stigtomta, för då fick jag sms från älskling "Nu är det 3 timmar sen vi skiljdes åt:(..."
Idag känns det inte annorlunda än vad det gjorde igår, men man börjar komma tillbaka lite från älskling & min egna drömvärld ^^.

///BellaVictoria

2010-02-08
 18:18:22

Tåget

Nu sitter jag på tåget på väg tillbaka från älskling. Har varit hos honom sen i fredags :D. Vi har haft den mest underbara helg man ens kan drömma om!
Tyvärr fanns det dock ingen täckning uppe där vi var så jag har inte kunnat blogga som vanligt. Men nu ska jag snart gå av tåget, skriver någon gång sen när jag orkar, är vääldigt trött ikväll ^^




 Kisses


 ///BellaVictoria

2010-02-04
 16:22:35

Veros place!

Jag inser nu verkligen att jag måste skärpa mig med bloggandet, jag har inte bloggat nu på snart en hel vecka & det är inte bra!
Men nu sitter jag iallafall hos Vero, med Lova som ligger med huvudet i mitt knä & gnyr :)
Vi ska snart möta upp Emelie & gå ner & äta lite i matsalen, men inte mycket för ikväll ska Vero & jag till T-berga  köpa med oss pizza. 
Igår var jag inne & köpte tågbiljetterna tills imorn, hoppas att det inte blir förseningar bara :/ . 
Kim fick komma & hämra mig vid T-berga ytafikplats eftersom jouren inte tänkte hämta mig för det var klass 1 varning på snöstormen, men efter mycket om & men & många samtal så kom jag tillbaka till internatet iallafall :). Tack snälla Kim !
Idag tog jag en "ofrivillig sovmorgon" för att tiden skulle gå fortare ;). Men nu är det bara en hel dag kvar, sen får jag äntligen träffa min underbara älskling igen :D:D<3<3


Men nu ska Vero & jag hämta Emelie & gå ner till matsalen.
Bloggar nog senare ikväll igen 


Kisses

///BellaVictoria