2011-07-31
 19:34:28

Snygg förbättning va ;) ?

Jennie & jag fixade glassboxen i våran kiosk tidigare idag så den ser lite mer proffsig ut nu :D ;)
Nu är den inte längre fylld med en massa kartonger som glassen ligger i utan nu har den faktiskt riktiga fack :)




Hade tyvärr ingen "före" bild, men jag kan garantera att det blev mycket snyggare & enklare för oss personal nu;) när vi slipper hålla på att flytta på olika kartonger för att komma åt rätt sort hela tiden :)


///BellaVictoria

2011-07-31
 18:17:48

Beställt kläder från H&M :D

Har precis beställt lite nya kläder från H&M :D !!
Sitter fortfarande & letar efter mina efterlängtade kilklackar :/... Men alltså jag känner verkligen att jag mååste hitta dem, iaf få reda på vart ifrån dem kommer liksom ;) !

Letat på modemani.se & just nu sitter jag & letar igenom modegallerian.se s, 70sidor med skor...
Tips förresten till er som älskar snygga märkeskläder, & då menar jag de största märkena, är att kolla in modemani.se. Där har de de flesta av de största märkena i världen, & dessutom är de billigare, för er som tänker på priserna! Versace, Gucci, Fendi, D&G, Ralph Lauren, US Polo, Armani, YSL, CK, Galliano, Cavalli mfl :D !

///BellaVictoria

2011-07-31
 15:44:13

31 Juli 2011

Ska det vara så förbannat svårt att få tag i just de kilklackarna jag vill ha eller :O :(!!?
De finn INGENSTANS verkligen, har letat öööveraalt på nätet, nell, H&M, Acne, Jeffrey Campell, modegallerian, have2have & säkert 1000tals fler!! Men ingenstans går det att hitta just de modellen jag vill ha!
Efterlyser verkligen dessa alltså!!




Där har ni dem, de som Dasha har :D så jäkla snygga alltså :D <3



///BellaVictoria

2011-07-30
 21:28:20

Skål då alla nu tar jag första :-D! Carro ...

dsc00522 (MMS)

Skål då alla nu tar jag första :-D! Carro och joona med barnen har precis nu kommit :-D! ///Bellavictoria

2011-07-30
 17:17:44

30 Juli 2011 - Väntar på Jennie

Väntar på att Jennie ska komma & hålla mig sällskap här :)! Hon slutade 17.00 så hon borde vara här snart :) !
Nu har iaf mer än hälften av mitt 12timmars-pass gått :D, & jag slutar om bara ca 3 timmar, sjukt vad fort tiden egentligen kan gå, trots att man inte tyckte det imorse när man kom til jobbet liksom xD!

Nu kommer Jennie :)

///BellaVictoria

2011-07-30
 15:13:00

En månad kvar :/...

Känner att jag verkligen borde ta tag i körkortsteorin nu med tanke på att det bara är en månad kvar på dagen idag till uppkörningen är :(.. Och mindre än en månad tills teorin, 26augusti...
Men jag känner verkligen just nu "that I don´t give a fuck" liksom, känns helt menlöst, antingen så klarar jag det ändå, eller så gör jag det inte & då är det bara att skriva om det igen & då lär jag säkert klara den andra gången typ.. Känner mig verkligen heelt oambitiös till att ta upp bakfan, även om den varje dag jag är på jobbet är med mig, fast den ligger bara i väskan, den får liksom bara bli liggandes där & aldrig komma upp & bli använd...





Jag vet att jag borde plugga, men som sagt efter all min otur har det nu börjat känns som om I don´t give a fuck anymore, har jag klarat mig HELA mitt liv genom att åka kollektivt eller åka bil med någon dit jag ska så kan jag väl för fan klara det ett tag till, jag bor ju för fan i Norrtälje, har ca 8-9 mil till centrala Sthlm där T-bana, pendel, & fler bussar finns vart du än kommer.. Så varför ska jag egentligen bry mig om ett jävla körkort jag för länge sen tappat hoppet om att någonsin erhålla:(!?
Om jag på något vis nu skulle bli godkänd om exakt en månad då körningen är, kan man ge sig själva FAN på att jag failar på teorin:@... Sen vad fan vet jag, det kanske går så illa att jag då inte klarar teorin på de där jävla 2månaderna & då tvingas göra om ALLT.. IGEN...


Vad ska jag göra med den här skiten alltså, blir ju tamejfan aldrig av med det här helvetet till "försök att få körkort"!?


///BellaVictoria

2011-07-30
 11:08:39

Svar på tal !

Fsn vad förbannad jag blir!!! Fick en kommentar ang inlägget "SD-medlemmar erkänner att han delar samma åsikter som Anders Behring Breivik", av en Christopher Pedersen från SvP! Alltså jag hade då rakt ingen aning om att nazister läser MIN blogg:O :S!! Alltså hur sjukt är inte det!? Blir förbannad alltså, självklart var han ju mycket upprörd av det jag skrev i inlägget, vilket ju såklart är förståeligt eftersom han är nazist!
Jag har inget gemensamt med en sådan lowlife som du så jag tänker då fan inte vidare utveckla något alls eller förklara mig på någon av punkterna !!
Men en grej ska du ha klart för dig när du påstår att jag inte alls är poliktiskt insatt:
Och detta är inget jag är stolt över att skriva, men jag tänker göra det ändå som svar på tal:
Jag har själv umgåtts med sådana som du, värsta sortens högerextremister & jag vet exakt vad ni tycker tänker & vill med Sverige & världen! Jag umgicks med sådana människor under nästan 4år av mitt liv, hela högstadietiden! SÅ ingen kan påstå att jag inte skulle vara politiskt insatt, fråga min föräldrar, som fick stå ut med att mina 2 av mina ex-pojkvänner hade såna här åsikter & spelade i vit-makt band!

Tolka inte detta fel nu kära läsare det är inte kommentaren från en sån lowlifare som gör mig förbannad utan att en nazist från SvP faktiskt på något sätt hittat min blogg & LÄSER den! Jag vill verkligen inte ha såna läsare!
Jag skiter fullständigt i dina dumförklaringar, du är bara en patetisk stackare som hamnat totalt fel i livet, jag vet för det  gjorde jag själv för många år sedan!
Vidare har jag fått ganska så jävla många kommentaren om hur bra jag skriver & att det är kul att en tjej som jag faktiskt engagerar mig för det som hände i Norge för en vecka sedan, dessa kommentarer kommer ju också såklart från mänskliga typer, utan några som helst vedervärdiga åsikter!

Så du, Christpoher Pedersen, var så snäll & gå aldrig någonsin in på min blogg igen, såna som du är inte hemma på min blogg!!!

Ang. kommentaren, har jag i samråd med mina managers, valt att inte publicera den, då jag vet att ni andra läsare skulle bli klart provocerade av det denne man försöker få ut. Också för jag jag inte vill att nya läsare ska tro att det är nazister som sitter & läser min blogg, det ser otroligt fult & illa ut att ha en kommentar från en sån människa på sin blogg, som handlar om allt rörande mig & mitt liv!



///BellaVictoria 

2011-07-30
 10:18:18

30 Juli 2011

Sitter på jobbet & har gjort det i snart 2timmar... OCH INTE EN ENDA KUND har varit häär:(!!!
Trots att det är fint väder, visserligen blåser det en hel del, men folk brukar vara på stranden vid den här tiden nu alltså:( !
Heeelt total dött, har bara varit en enda gäst som kom & lämnade tillbaka en båtnyckel, men sen, dött.. Och jag jobbar heeeela dagen, går av 20.30 ikväll :/.. Hmm vafan skulle jag ta på mig det här för, iaf heela dagen, kunde ju bara ha valt att ta ETT av passen, men nej, av någon anledning tog jag båda:O...
Åååh vill inte ens tänka på huur lååångt det är kvar tills jag får sluta..

Sammanlagt jobbar jag 12timmar idag ...
Säger det en hel del om hur jag är som person eller...


///BellaVictoria

2011-07-29
 19:40:16

Middagen:-), grillade grönsaker med räkor ...

dsc00520 (MMS)

Middagen:-), grillade grönsaker med räkor och färska örter och sås gjord på creme fraiche kryddor och vitlök :-)! Blev ett glas vitt samt en flaska vatten till också! Berättar allt imorgon när jag är på jobbet om hur det var idag på proforma, jimmy vill att vi ska ha en myskväll vilket inte innefattar något bloggande"/ så bilder osv kommer imorgon, det lovar jag :-D! ///Bellavictoria

2011-07-29
 13:01:00

Precis klar på proforma nu! Gick sjukt bra...

dsc00517 (MMS)

Precis klar på proforma nu! Gick sjukt bra och tjejerna var underbara verkligen:-D Står på sthlm södra och väntar på pendeln nu:-) ! Berättar mer när jag kommer hem :-)! ///Bellavictoria

2011-07-29
 10:48:30

Nu sitter jag på proforma och börjar bli s...

Nu sitter jag på proforma och börjar bli skitnervös xd! Är 45min tills jag ska in ! ///Bellavictoria

2011-07-29
 10:15:06

Sitter på tuben nu till medborgarplatsen f...

Sitter på tuben nu till medborgarplatsen för att möta upp carro där :-D! ///Bellavictoria

2011-07-29
 08:41:37

Iihw den här dagen började bra jag får åka...

Iihw den här dagen började bra jag får åka dubbeldäckare in till kth :-D! De sattes ju in för sträckan norrtälje - sthlm för några veckor sedan men har inte åkt dem tills idag :-D De är heelt enorma! Sitter på övervåningen såklart :-D;-) ///Bellavictoria

2011-07-29
 07:32:33

29 Juli 2011

Nu köör vi:D:D, ska gå till bussen nu in till Norrtälje & sen vidare in till KTH för att slutligen ta tuben till söder där Proforma ligger :D!!

Hörs via mobilen hela dagen;)!


///BellaVictoria

2011-07-29
 07:13:00

29 Juli 2011 - Proforma Clinic



Här kommer inlägget om mitt omtalade första besök på Proforma idag för att "fixa mig"
Gissningarna har varit oerhört många men ingen av er har haft rätt tvärr faktiskt!
Nej det är inte alls så att jag ska göra brösten, dvs silikonimplantat, det är INTE det jag menar när jag säger "fixa mig"!
Nej jag ska inte heller fettsuga någon del av min kropp, att folk ens tror att jag skulle göra det alltså xD, när man klagar på hur liten & smal jag är & att jag inte äter mycket alls liksom xD. Varför skulle jag göra något så onödigt när jag är så lågt från att behöva göra en fettsugning som man bara kan komma :D ?
Några få av er trodde något med ansiktet, men det är också total fel, då är det troligare att jag skulle göra en fettsugning om flera flera år när jag fött barn om det skulle behövas då :)!

Nej det jag gör idag på Proforma Clinic är en Oxyendodermia-behandling, förkortat Oxylife, vilket är en ren behandling som man gör ett flertal gånger & inte alls någon operation!

Iställer för att själv skriva om Oxylife-behandligen har jag faktiskt kopierat all information från Proformas hemsida om den:

Oxydodermia - Cellulitbehandling
En unik patenterad massagemetod som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage och lymfdränage. Detta medför ökad blodcirkulation, syretillförseln förbättras till kroppens celler, samt att ämnesomsättningen ökar och därmed också kroppens fettförbränning. Cellulitbehandling förbättrar lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Cellulitbehandling bidrar enbart till att upprätthålla och aktivera kroppens och hudens egna naturliga funktioner.

Förbättrad hudstruktur
Uppstramning av huden
Reducering av celluliter
Förbättrar blod och lymfcirkulationen

Slank och fast i kroppen utan fettsugning! Behandlingen skulpterar din kropp och ger ett synbart resultat såsom förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden. Före och efter liposkulptur/fettsugningrekommenderas cellulitbehandling p.g.a. dess goda cirkulationsbefrämjande egenskaper.

Fler behandlingsområden! Cellulitbehandling är dessutom effektiv mot muskelvärk, spänningshuvudvärk, ledvärk, stelhet och svullnader. Fibromyalgipatienter och patienter med vissa reumatiska besvär kan med fördel behandlas. Inom idrottsvärlden används metoden framgångsrikt.

Varje behandling pågår i ca 30 minuter och utförs med Oxylife utrustningen, huden masseras mellan två mobila och motoriserade rullar. Samtidigt som mikroinjektioner med syre (O2) automatiskt görs i huden genom hela behandlingen. Syret ger en sval och behaglig känsla och hjälper kroppen att interagera med behandlingen och resultaten blir tydligare.

Kroppen masseras med djupa och lugna rörelser. Behandlingen är mycket skön och avkopplande. Massagen stimulerar cirkulationen i kroppens hudlager, vilket i sin tur ökar blodcirkulationen. Detta ger ett högre välbefinnande och har visat sig lindra bl.a. reumatiska besvär. Synliga resultat kan ses efter 3-6 gånger, såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Metoden är också utmärkt för att reducera och eliminera celluliter. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att bibehålla resultatet. En grundbehandling för att reducera celluliter brukar vara 10-20 gånger och utförs 2 gång/vecka, detta underhålls sedan c:a en gång/månad.

Mikroinjektionerna med syre är helt smärtfria och ökar istället välbehaget under behandlingen. Patienten slipper bära en obekväm kroppsstrumpa som ofta är nödvändig med mindre modern utrustning.


Där har ni det :). Thats what Im going to do today :D !


///BellaVictoria


2011-07-28
 19:28:16

How will I survive ;) xD

Älkling & jag bestämde nyss över SMS att vi ska käka kebab ikväll på vårt favoritställe för snabbmat: Vreta Grillen :D!
Sorgligt dock för det blir ju min sista kebab på väääääldigt länge:(, eftersom jag börjar behandlingen imorgon, hihi nu försa jag mig lite om imorgon men ska berätta allt imorgon;), fixar ett tidsinställt åt där där jag berättar precis vad det är jag egentligen ska göra för något på Proforma Clinic imorgon:), bra vad ;)
Ska ju bli nyttig & börja motionera & så från imorgon så det blir inget mer pizza, kebab, chips med dip, onyttiga frukost vanor & absolut INGET MER COLA DRICKANDE ;) !!

Hur ska jag klara mig!? Vad fan har jag gett mig in på liksom xD!! Jag som har kommit att ÄLSKA kebab sen jag smakande det första gången för bra länge sen!!
 Nej då det ska bli kul också eftersom jag aldrig varit den som väljer en sallad framför pizza eller såna grejer liksom :P..
Men nu ska det verkligen bli ändring på det ;), kommer ju att testa mycket nytt också, vilket jag också avskytt tidigare, men nu tvingas jag göra det ^^.. Numer tycker jag dock det kan vara kul att prova nya matrrätter, ÄVEN om de faktiskt innehåller grönsaker ^^..


///BellaVictoria

2011-07-28
 15:28:56

28 Juli 2011

Fan det blev riktigt illa med mina myggbett alltså :'(, kan knappt gå idag, började igår kväll när vi var över hos grannen, som tur var hade han alsolsprit & voltaren som jag kunde tvätta & smörja in svullnaden med, sen tog jag en Ipren innan jag gick & la mig. Sen över natten & när jag gick upp imorse vid 11.30 så var det inga problem, trodde då att smärtan hade försvunnit helt, men icke, nästan på en gång när jag reste mig upp & började gå så kom den tillbaka :@ :'(...
Tog mig iaf till bussen & nu sitter jag på jobbet, drog i mig 2st 400g Ipren innan jag åkte också ^^ så nu känns det inget så länge jag inte ansteränger foten iaf:) !


I vanliga fall skulle något sånt här sänka mitt humör totalt men jag är glad ändå för imorgon ska jag till Proforma :D :D, fick sms från Jessica, hon som ska "fixa" imorgon att jag var varmt välkommen 11.30 imorgon fredag till Proforma PlasticSurgery Clinic :D

///BellaVictoria

2011-07-27
 19:07:43

Myggbetteeen:(

Fan vad är det med myggor & mina vrister/hälar alltså :( :S !? Får jämt myggbett där omkring!! Just nu har jag ett på högerhälens insida & 5 (!) på vänstern som sitter si en fyrkant + ett mega stort en bit längre upp på vaden & just dessa har nu bestämt sig för att bli ÄNNU jobbigare än de redan vart, (för de har kliat som satan!!) för nu har de svullnat upp så jag har en bulle på insidan av hälen, snyggt eller :@!! Ont gör det med!!
Värre är också att även det enstaka myggbettet på vänstern börjar göra ont nu & känns som om det också ska svullna :'(... !!
Pallar inte gå upp för trappan för att hämta sladden till mobilen så lägger upp bil senare, så får ni se hur illa det ser ut !!


///BellaVictoria

2011-07-27
 12:05:00

Time to say goodbye

Börjar bli dags att säga adjö til mina gamla onyttiga vanor med chips, cola & sånt :/  :D.. På fredag ska jag till Proforma & göra första ingreppet :D ska bli så kul/skönt samtidigt som jag börjar bli nervös ^^..
Från ikväll redan börjar mitt mer häslosamma nyttiga ätande :D ! Ska bli jävligt kul det med, har ju alltid hatad grönsaker, vet inte varför tycker bara inte om dem ^^.. Men nu ska det bli ändring på det, ikväll blir det grillade grönsaker med räkor & franska örter, hittade receptet i VeckoRevyn & de grönsakerna, paprika & squash, som ingår äter jag, förutom att jag aldrig ätit squash förut ^^, men det blev en prövning det här, men jag ska fan se till att hålla det :D ;) !!


///BellaVictoria

2011-07-27
 08:55:07

27 Juli 2011

Godmorgon! Sitter på jobbet & ska öppna snart :)..
Faaak det är bara 2 dagar kvar till Proforma :D, pratade med Carro igår om det & så :).. Börjar bli lite nervös nu faktiskt, det är ju trots allt i övermorgon !!



///BellaVictoria

2011-07-26
 15:24:28

SD-medlem erkänner att han delar samma åsikter som Anders Behring Breivik

What did I tell you!!?? Jag visste det!! Alla ni där ute som antingen röstat på SD eller som anser att de inte alls är nazister som Svp utan bara "nationalister" som de så fint kallar det, idag får ni ert motbevis!!
En medlem i SD erkänner att han delar SAMMA åsikter som Behring Breivik & han skyller allt på den så kallade "islamiseringen av västeuropa & världen" !
Vilket jävla svin va eller vad säger ni kära läsare? Håller ni inte med om at nu borde regeringen sätta stopp för SD nu har de visat sitt sanna jag, demokrati eller inte, kasta ut dem ur rikdagen illa fort nu alltså!!!
Vad fan är det för människa som kan säga att han DELAR en massmördares åsikter, för att, jag citerar mannen: "massakern & sprängningen i Norge hade ALDRIG ägt rum om det varit för islamiseringen" 

"I ett norskt Norge, där 68-vänsterns befängda drömmar om ett mångkulturellt samhälle inte slagit rot hade denna tragedi aldrig hänt."

"Massakern i Norge må vara det värsta våldsdådet som Skandinavien sett sedan andra världskriget, men det är ingen blixt från klar himmel. Detta är vad mångkulturen gör, den skapar konflikter mellan människor, leder till hat, våld och en allmän brutalisering av samhället."

"Om det inte funnits någon islamisering eller massinvandring hade det inte funnits något som triggade Behring Breivik att göra som han gjorde."


HA dit jävla svin, återigen skyller ni ALLT på de stackars invandrarna som inte ens är här frivilligt, vissa av dem har för fan tvingats hit!!
OCH DET FINNS INGET SOM HETER "ISLAMISERING" KOM IHÅG DET!!!
Snacket om att Erik Hellsborn, som SD-medlemmen heter, inte vill ta ansvaret ifrån ABB (Anders Behring Breivik), är bara en fasad för att inte avslöja att han i princip är lika kall & vedervärdig som ABB himself!!



///BellaVictoria

2011-07-25
 19:17:08

Fackel/roståg i Oslo

Vid 18.00 skulle ett fackeltåg gå från Rådhusplassen i Oslo för att hedra minnet av alla de som dog under massakern i fredags, detta tåg har tydligen ställts in pga 150.000 människor kommit till platsen för att delta! Det gör att man blir glad alltså :D, så många människor som kommer för att visa sitt stöd för de mördade!
Just nu talar norske statsministerna Jens Stoltenberg till alla de som kommit. Och alla har rosor med sig som de höjer upp, det är rörande att se på, men det är otroligt fint! <3







///BellaVictoria

2011-07-25
 18:12:00

25 Juli 2011

Skulle egentligen åkt in till Sthlm idag & provat kläder som jag ska beställa från H&M osv shoppat en del annat.. Men liksom Amir skrev i sin blogg så känns det inte så varken rätt eller kul att göra det med tanke på det pågående i Norge:'(.. Idag är inte en dag som ska ägnas åt egoistiska saker som shopping osv, även idag sprids sorgen & hatet över hela världen för det som hänt!
Blev nästan förbannad när jag läser på Dessies blogg om hur glad hon är för att det är löning idag & om hur hon gör av med "30lax på typ 3 veckor ^^" !! Ursäkta jag respekterar Dessie annars & tycker om henne som fan som person, men dett fick mig fan att tappa respekten totalt för henne!
Inte en ända gång har hon nämnt något om det som hände i fredags, utan bara snack om fester osv..  Sorry med sådant i ett sånt här läge kan jag bara inte med alltså!!


 <3


///BellaVictoria

2011-07-25
 16:07:03

Häktningsförhandlignarna i Norge pågår!

Sitter i köket & följer LIVE-presskonferensen från Norge om häktningsförhandlingen med Anders Behring Breivik, poliser, advokater & domare ...
Det har kommit ett beslut nu, om att Behring Breivik ska häktas i 8 veckor varav 4 i total isolering, han kommer under dessa 8 veckor alltså endast få samtala med sin advokat!

Dock fattar inte jag varför de bara inte inleder rättegången på en gång, han har ju ERKÄNT! Och ALLA VET att det är han som är den skyldiga!! Själv anser jag att detta med hätkning osv bara är rent jävla hykleri, speciellt gentemot de anhöriga & drabbade på Utöya & i Oslo !!
Han skulle bara avrättas plågsamt meddetsamma!!


///BellaVictoria

2011-07-24
 20:50:49

Massakern i Norge

Alla har vi hört om det hemska, avskyvärda som inträffat Norge i fredags 22/7.. En bomb sprängdes i regeringskvarteren i Oslo & på ön Utöya där norska motsvarigheten till vårt SSU, AUF, var på läger.. Allt menat att skada, döda & förstöra.. Allt riktat emot den norska politiken, regeringen, mot de som sitter vid makten i Norge..
Jag hade ingen aning om det som inträffade under fredagseftermiddagen/kvällen.. Jag satt i lugn & ro på jobbet & bloggade.. Men så igår när jag tog upp en tidning på jobbet så läste jag & såg bilder från attentaten.. Och så berättade min kollega, Louise, om det inträffade.. Sen dess har det inte gått mycket tid, inte många timmar utan att man tänkt på det, på alla de som dödades på ön, & alla anhöriga...
Det här är något som inte går att förstå..
Samtidigt blir man så jävla in i helvete förbannad!! Hur fan i hela helvete kan man PLANERA något sånt här i FLERA ÅR som om man är helt besatt av det !? Det har gärningsmannen, 32åriga Anders Behring Breivik gjort, ända sen 2002 om jag inte läste helt fel..
Samtidigt vet man nu varför han begick dessa hemska attentat mot Norge & det norska folket!
Andres Behring Breivik, var besatt av anti-marxistiska/islamistiska/nazistiska tankar & ideologier, utdrag ur hans dagsbok & hans manifestationsvideo & brev bevisar detta. Han skriver om hur världens islamiseras, hur kristendomen skjuts undan för muslimerna & deras islam.  Ni som känner väl till ämnet förstår & kan dessa propagier & verklighetsförvrängda teorier!
Idag vet vi alla att anledningen till att attentaten i Norge, bomben i regeringskvarteren i Oslo & den vidriga  sinnessjuka massakern på ön Utöya nu i fredags, berodde på att en sjuk störd man planerat detta i nästan 10år.. En nazist inte värd namnet, en människa inte värd att kallas människa!
Jag står för vad jag säger när jag säger att tortyr intill döden vore det rätta straff för denna avskyvärda varelse !


Vad som också gör mig än mer förbannad är när jag läser en länk från Fb, där vårt lands största nazistiska parti skriver om hur "tragiska" de anser att händelserna i Norge är.. Hur sjuk denne man måste vara.. Och sedan förstås kommer det gamla vanliga: citat från SvP,s hemsida "

Den misstänkte utpekas av media som nationalist men ingen nationalist mördar sitt eget folk, dåden i Norge har skett av en störd person. Även om utredningen pågår så kan vi konstatera några saker redan nu:

1, Muslimska terrorgrupper gav sitt stöd till dåden och önskade att det var muslimer ansvariga för dem. De välkomnar dåd likt de som skedde i Norge igår.
2, Nationalister har unisont tagit avstånd från det vansinniga som hänt.

Detta innebär att det finns en stående uppmuntring till liknande dåd från islamiska grupper samtidigt som det finns ett tydligt fördömande av de som vill avveckla mångkulturen. De som uppmuntrar till terror är inte personer som vill Norden väl, det är inte nationalister utan de som är en del av den mångkulturella verkligheten.

"
Eran försvarsställning kan inte bli tydligare, skippa skitsnacket partiordförande Daniel Höglund!
1: Anders Behring Berivik är så vitt jag läst INTE alls utpekad som nationalist, utan som "en man som haft kopplingar till högerextrema grupper/organisationer i Norge"
2: Det finns INGET skrivet i någon tidning överhuvudtaget att riktiga terrorgrupper skulle ha tagit på sig skulden för något som de inte har ett piss med att göra, i ett land som inte är av det minsta instresse för dem, de har USA att koncentrera sig på!
Skippa era förbannade anklagelser på andra religioner, alla kan dem utantill nu!

3: "Ingen nationalist mördar sitt eget folk", men ni vill "avliva" homosexuella, handikappade osv, ÄVEN fast DE också är ert eget folk!? Och vad kallar ni mordet på Ernst Röhm medlem i SA som mördades av sina kollegor, under WW2 för något om inte mord på gemene man? Ska man skratta åt ner eller förundras av er verkliga okunskap !? 
Lägg ner er politik, försvinn till Afrika eller ha ihjäl er själva så vi slipper såna som er, för det är såna som medlemmarna & anhängarna av Svenskarnas Parti ( f.d NSF, Nationalsocialistisk Front ), Info14, Svenska Motståndsrörelsen, & Sverigedemokraterna & alla så bigrupper & mindre organistaioner som gör att händelser som de i  Norge inträffar! I detta fall var det en man som delade era sjuka avskyvärda åsikter! 
Ni säger er vara modiga som "i en tid av mångkultur & mörker" våga stå för era förbannade åsikter! VART är allt det nu? Ni bevisar än en gång vilka patetiska OSÄKRA jävlar ni faktiskt är!!
Och de är med stor avsky jag skriver detta, JAG står för vad jag tycker & säger & tänker, & jag är ganska säger på att jag talar för hela Norge när jag säger "Gå & dö & gör Behring & Hitler sällskap i helvetet"! ! !



Till alla er norrmän därute, till alla drabbade & anhöriga, våra svenska hjärtan & våra tankar finns ständigt borta hos er i Norge! Ingen kan säga att han/hon förstår, för denna massaker finns ingen levande varelse som kan förstå sig på eller förklara.. Den begick av en sjuk man.. En man som vi imorgon under häktningsförhandlingarna önskar får livstid, allt annat vore vantett, lika sinnessjukt som han själv är!

Vila I Frid alla ni som dog där ute på Utöya & ni som fall offer för bomben, vi tänker på er ♥




///BellaVictoria 

2011-07-23
 18:17:08

Är hemma hos en av mina kollegor och fikar...

Är hemma hos en av mina kollegor och fikar :-)! /Bellavictoria

2011-07-22
 19:44:00

PROFORMA om en vecka :D

Okej, först & främst: mamma om du läser det här kan du sluta läsa nu tack !! 
Så nu är det sagt :) för idag är det bara EN VECKA kvar tills jag ska till Proforma Clinic :D, taggad till tusen, ska bli så jävla skönt att få fixa det här som jag velat göra:D, aa jag vet inte hur länge alltså !!
Någon som listat ut vad det är jag ska göra ;), do tell Me?







///BellaVictoria

///BellaVictoria

2011-07-22
 14:07:29

Payday ladies :D #1

Yees, ringde banken precis & jag har nu fått in min första lön från mitt nya jobb här på Marholmen Konferenscenter :D !! Var mycket mer än jag själv räknat ut dessutom, har ju OB varje gång jag jobbar osv ^^ !
Tur att vi ska in till H&M när jag slutar ( Om bara en halvtimme :D ), kommer lätt gå wildout på H&M eller vafan, trots att jag bott i Norrtälje i typ 1 & ett halvt år så har jag aldrig varit inne på varken INSE eller Edblad&Company :O ?? Vad hände där liksom, hur kan jag ha missat dem? De är ju de butiker som, aa förutom H&M, har min stil på kläder, lite finare/dyrare smak dvs :D !

Blir middag inne i stan idag också efter shoppingen, ska möta upp Jimmys lillasyster Jessica & hennes boyfriend från England & äta middag med dem :)


 Jag just nu på jobbet :D, körde på långärmat & jeans idag för det var ju dåligt väder imorse, men det visade sig tyvärr vara heelt fel val, för det är kvavt & solen skiner som faan, kommer bli jobbigt för stackars mig att gå i Norrtälje sen :/...



///BellaVictoria

2011-07-22
 11:16:13

22 Juli 2011

Bokjäveln fick följa med idag till jobbet :/...
Var tvungen att ta med fanskapet kändes det som:@.. Har glömt att berätta, drömde ju natten till igår, alltså onsdagsnatten, att jag klarade uppkörningshelvetet & sen skulle jag göra teorin efter körningen av någon konstig anledning:S så är det ju inte i verkligheten:O, men det var ju en dröm, där är ju inte allt så realistiskt alla gånger ^^.. Tyvärr ;)... Men iaf så precis när jag skulle gå in & göra teoriprovet så vaknade jag till & fick aldrig veta hur det skulle ha gått för mig med teorin :@, snacka om otur alltså xD !!! Men så nör jag vaknade igen för att gå upp ur sängen vid typ halv 2 så fick jag ångest "Fan den där drömmen kanske faktiskt var ett tecken på att jag faktiskt skulle behöva sätta mig & plugga/repetera skiten iaf, även om jag vet att jag kan boken utantill vid det här laget -.-!"
Så igår kväll satte jag mig, med Veros teori CD-skiva från STR & Fridas teoriCD OCH min jävla bok !!
Dock funkade inte Veros skiva, man fick tydligen inte installera den på fler än en dator för det var tydligen olagligt eller vad fan det stod i meddelandet, så det sket sig med den :@, fan för det hade varit den bästa annars !
Den andra skivan hade helkonstiga frågor, eller helt sjukt lätta xD, typ på test om vägmärken "Ange märket för: AVGIFT" & så står det avgift & såna saker på bilderna, inte alls så man själv får tänka efter, vilket jag behöver -.-, fan också!

Så jag få väl ta & fortsätta repa med boken i en månad innan det är dags -.- ... kul...


///BellaVictoria

2011-07-22
 08:49:00

Back to work :) !



Börjar jobba idag igen efter en veckas semester :D
Skönt :), nu jobbar jag 3 veckor i rad (hehe aaarbeetsnarkomaan) ^^


///BellaVictoria

2011-07-21
 19:45:25

21 Juli 2011

Kvällspromenad med hundarna nu :) ! Har börjat gå nu varje kväll med dem, framförallt för Isas konditions skull xD ! Ska börja gå med mina Easytones från ikväll nu också :D

 Hade ingen annan bild, fick ju de skorna i 19års present av mamma & pappa :D



///BellaVictoria

2011-07-21
 15:48:29

I miss you

"Även om jag tror att du är borta föralltid ur mitt liv, även fast jag inte vill att det ska vara så, jag vill inte känna såhär men jag saknar dig mer & mer för varje dag. Det var mera än ett år sedan allt förändrades, allt tog slut, men du var speciell, du har min kärlek. När jag tänker tillbaka så rinner tårarna, när du fanns här brevid mig det känns som igår men ändå så långt borta, när jag skriver det här rinner tårarna återigen & alla minnen från den tiden spelas upp i mitt huvud som en film. Jag glömde en gång hur mycket du betyder för mig & jag önskar mer än något annat att kunna få uppleva våra år tillsammans igen, från början utan ett slut..
Vad ska man göra nu, nu när tiden är slut, fan varför blev det såhär?"
Fan också jag trodde verkligen jag glömt att det här, men det är något jag aldrig kan glömma, som jag aldrig kan släppa, för det finns något inom mig som aldrig någonsin kommer att försvinna. Varje dag i mera än ett år, så är det så konstigt att jag tycker att det här så svårt? Alla minnen alla dagar påminner mig, jag känner saknad, tomhet, det är DIG som jag saknar!
Försökte allting men inget av det hjälpte, & tiden gick nu nu kan vi inte spola den tillbaka, tillbaks då allt var bra igen. Men nu börjar jag förstå, det kommer aldrig tillbaks, måste försöka glömma det som var, gå vidare i livet trots att jag inte vill. Jag säger att jag glömt det, jo att allt är helt okej, bara fejka mer & mer, men fuck it, för hur ska jag någonsin glömma dig!?
Det var mycket som gick fel & jag ångrar mina val när det kommer till dig, skulle ha tänkt efter mycket mer, sett konsekvenserna av mina handlingar & val, fuck jag skulle varit tydligare med vad jag ville, kämpat för det, men jag trodde aldrig det skulle gå så långt att jag förlorade dig förevigt!
Jag kan bara tänka tillbaks & minnas tiden som vi hade, men ingen vet, ingen förstår, vad som alltid kommer finnas inom mig. Du."


2011-07-20
 17:13:07

20 Juli 2011

Letar skor, beställer kläder & lagar mat, allt på en gång ;)


///BellaVictoria

2011-07-19
 18:44:53

19 Juli 2011

Sista Harry Potter filmen igår var jättebra :D fast ganska sorglig :(
Idag har jag legat ute på altanen & solat :D hundarna kom  hem för några timmar sen också ^^


///BellaVictoria

2011-07-18
 14:15:54

18 Juli 2011

Sista Harry Potter filmen ikväll 21.00 på :D




///BellaVictoria

2011-07-17
 18:24:54

17 Juli 2011

Vaknade imorse & upptäckte att Carro & Jonaa & deras barn Colin hade kommit hit :D
Så vi har umgåtts med dem hela dagen, suttit på bryggan & solat, sen blev det kallt så vi gick in & spelade BlackJack bla, Carro vann 54000 & jag 48000 ;) :D fan om det hade varit i ett riktigt casino alltså :D !!
Nu håller vi på att laga mat, vi ska göra Pasta Carbonara & jag ska baka Pitabröd till, haha fatta att JAG bakar liksom xD !! Men det blir nog bra, hoppas jag ;) !!


///BellaVictoria

2011-07-15
 17:03:27

15 Juli 2011

Låg & sov när Jimmy kom hem från jobbet idag, 15.20 xD
Nu har jag iaf varit uppe & duschat & städat ^^ Jimmy ska börja grilla snart :D


///BellaVictoria
2011-07-13
 15:44:50

13 Juli 2011

Sitter på jobbet, går as segt här idag, har bara varit 2 kunder hittils :/.. Som tur var fick datan följa med idag också så jag nar sällskap, så nu ska jag roa mig med att kolla resor & längta tills november :D <3


///BellaVictoria

2011-07-12
 19:44:33

12 Juli 2011

Har umgåtts med Carro & Jonaa & deras Colin sen jag kom hem från jobbet :D
Igår satt vi nere hos dem till 23 eller vad klockan var & lär göra detsamma ikväll :)
Jonaas kompisar Dennis & Sandra kommer ut ikväll också :)
///BellaVictoria

2011-07-12
 12:26:53

Sitter på lunch, har precis ringt Proforma...

Sitter på lunch, har precis ringt Proforma och bestämt tid med dem nu :-D! Carro ska följa med mig första gången också :-D! Ska dit 29 juli halv 12! ///Bellavictoria

2011-07-11
 18:15:15

Where to..?

Tror jag har hittat stället vi ska till nu alltså :D !!
Vill ni ha en ledtråd ;) :





///BellaVictoria

2011-07-11
 13:56:41

11 Juli 2011

Är det någon som har tips på bra semesterorter norr över i Sverige? Typ Norrland & uppåt :).. Jag har fått för mig att jag vill åka dit upp nästavecka när Jimmy & jag är lediga. Så igår när jag frågade honom vad vi skulle göra så han sa "vi kan åka till Kiruna" sen dess har jag faktiskt blivit riktigt taggad på att åka upp till Norrland:D, kanske inte ända upp till Kiruna^^, men Storlien eller någon sånt, ligger inte det i Norrland ?


 Det är ju förjävla vackert där uppe alltså, är rädd att jag kommer falla totalt för det om vi väl kommer dit upp & sen vilja flytta dit (buuhu hemska tanke, ingen mer närhet till älskade Sthlm, inget mer StureP party, inget mer shoppande, inget mer tub-åkande ingem mer stor civilisation...:'( ) But damn vad vackert det är ändå :D


///BellaVictoria

2011-07-10
 19:48:55

10 Juli 2011

Har jobbat hela dagen :D, var dock kaos på mitt jobb idag :(, men det löste sig till sist ändå ^^
Alltså jag har verkligen bloggtorka, men nu ska jag iaf kolla Proformas öppettider :D

///BellaVictoria

2011-07-09
 16:19:38

9 Juli 2011

Ligger med 7liter is i ansiktet!! Kul att man fick solsting på jobbet så man inte klarade av att jobba längre än till 12 :@! Kallsvettades, alla krfater försvann på en sekund, mådde illa, spydde, ansiktet brann alltstå det kändes verkligen som det :'( !
Nu har jag iaf lyckats lindra smärtan på ögonlocken med all is jag haft på, lägga mig med ännu mer senare ikväll också :) !


///BellaVictoria

2011-07-08
 15:38:32

Åh men gud vad roligt det första som hände...

Åh men gud vad roligt det första som händer när jag kommer till jobbet är att kassan går i fel fuckface läge så man kan inte göra ett piss med fanskapet :@! Åh alltså fan också! Och mina ögonlock svider och bränner som fan bara av att jag kliar mig i ögonen :-( fan det här är inte min dag alltså :-(! ///Bellavictoria

2011-07-08
 12:10:07

8 Juli 2011

Ajajaj mitt stackars face är heelrött :'( & jag har aldrig sett mina ögon såhär uppsvullna heller för den delen :'( trodde inte man kunde bränna ögonlocken sina men det kunde man helt klart göra :'(, gör ont bara att hålla ögonen öppna :( får bo i mina solglasögon i dag alltså, Big-Brother-style:D

Nu ska jag se PHD fram tills jag ska åka & jobba, faan det är såå fint ute & jag som inte kan vara i solen idag :'(
Det är precis lika fint väder som det var för en månad sen, när vi tog studenten..
Fan det har redan gått hel hel månad...
I miss Jv3 :'( &hearts;


///BellaVictoria

2011-07-07
 18:32:24

7 Juli 2011

Förlåt för dålig uppdatering idag, her steekt i solen hela dagen:D, & bränt mig men konstigt vore väl annars ;) färg fick jag iaf mer än jag trodde jag skulle få:D, men så låg jag ju också ca 2 timmar på vardera sidan så ;) ^^
Kan tyvärr inte göra om samma sak imorgon eftersom jag är röd i facet, på baksidan av låren, armarna lite grann på ryggen & halva asset som inte skyddades av bikinin :(..
Men men, börjar ju ändå jobba 14.30 imorgon så inte såå värst stor idé att lägga sig i solen då, får kolla PHD ist ^^

///BellaVictoria

2011-07-06
 11:55:41

6 Juli 2011

Softa i sängen med Paradise Hotel Danmark hela dagen :D &hearts;


///BellaVictoria

2011-07-05
 21:33:25

Dagskryssning Åland 5/7-2011

Sådär då, då var vi hemma igen från våran dagskryssning till Mariehamn var sååå trevligt :D
här har ni bilderna ;):
 Min outfit : Blus från ZARA Sturegallerian, linne Only & jeans H&M, armband Pilgrim (danskt designmärke) 


 Buffén




Framme i Mariehamn :)
 Vi tog en Smirnoff Ice/Öl på Sundeck :D







 En av massa drinkar som vi drack :D, Nordic Light

 Jag köpte bla. 8st Kopparbergs som det var extrapris på :D ;)

 Självklart blev det en Taittinger också :D &hearts;

 Jimmy köpte en Jäger & då ingick en fickplunta så han blev helt till sig eftersom han älskar allt som har med Jäger att göra :D




 Och jag fick till slut ÄNTLIGEN mitt Humanity-armband som jag velat ha i typ mer än 1år, blev helt till mig när jag såg att dem fanns i Taxfree´n :D :D !!  299kr kostar det på Viking Line Rosella & i land är priset ungefär detsamma för er som undrar :) !!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt Black Tower :D & se en movie med min älskling;) :D

Ha en underbar kväll alla så hörs vi imorgon igen :D

///BellaVictoria

2011-07-05
 14:09:23

5 Juli 2011

Sminkar mig & dricker vin :) & väntar på att taxin till Kapellskär ska komma ^^...

Hörs ikväll med bilder osv... Blir kanske någon mobilblogg också om det hinns med ;)


///BellaVictoria

2011-07-05
 12:16:00

Gårdagens förlovningsmiddag

 Gårdagens outfit, eftersom det var dåligt väder kunde jag inte ha klänning så jag fick ta en ganska så alldaglig outfit :/...


 Åt friterad kycklingfilé med sötsursås & ris, äter ALLTID det på kinarestaurang ^^

 Älskling tog friterad annanas till efterrätt :)


 Jag åt glass med annanassorbé till efterrättm, alltså har aaaldrig fått sååå mycket glass, hela annanasen var fylld med glass som smakade annanas :)




///BellaVictoria

2011-07-04
 19:00:00

På förlovningsmiddag




Sitter på Kinarestaurangen med älskling nu & väntar på våran mat :D
Blir jordgubbar & champagne när vi kommer hem sen & sen SÄNGEN :D, (haha detta eftersom vi är skittrötta för Jimmy gick upp strax innan 05.00 för han började jobba 06.00 & jag gick upp innan 07.00 för jag skulle åka bussen kvart i 8 så behåll ni era fantasier för er själva ;) ..)
&hearts;


///BellaVictoria

2011-07-04
 16:59:00

Allt står & faller på om stället har Taittinger eller inte !

Hahaha alltså xD jag & min beslutsångest alltså xD... Valde mellan våran favvo restaurang Ett Glas & en kinesisk restaurang, men eftersom Ett Glas visade sig inte ha Taittinger i sitt dryckessortiment så blev det kinan som vann :) !!
Allt hänger på om ställer har Taittinger eller ej ;)


 Beloved One <3


///BellaVictoria

2011-07-04
 13:18:00

4 Juli 2011 - 1år som förlovad

Idag är det Jimmys & min 1åriga förlovningsdag :D.. Vilket ju såklart vi ska fira, ska ut & äta ikväll (vet dock inte vart, eftersom jag har en beslutsångest som heter duga alltså:( ) & imorgon åker vi till Mariehamn över dagen :). Blev inget med Estland denna vecka eftersom Jimmy bara är ledig imorgon så :/..

Nu ska jag jobba vidare ^^, eller aaa, med tanke på att det var NOLL kunder här innan lunch så med jobba vidare menar jag läsa vidare i min bok ;) !








1 år sen






 Jimmy den kvällen vi förlovade oss <3


///BellaVictoria

2011-07-03
 18:19:17

3 Juli 2011

Skulle precis försöka lägga in resterande Estlands bilderna, ni vet dem från Jimmys kamera jag tidigare nämnt:)? Iaf kameran dök aldrig upp i min data som hårddisk så det måste vara fel sladd jag fått tag i :(
Så de bilderna får ni vänta ytterligare på tyvärr :(...

///BellaVictoria

2011-07-02
 20:19:00

Todays pics






///BellaVictoria

2011-07-02
 16:59:04

H&M REA

Här är vad jag köpte igår när jag & Carro var inne på H&M :D

 Bronzing Powder, H&M, 59kr
Läppglans ColorSensational, MAYBELLINE, 49kr (69kr) köpte 2st olika färger eftersom det här är mitt favvo läppglans :D

 Klänning, H&M, 349kr





///BellaVictoria

2011-07-02
 11:13:40

2 Juli 2011

Idag blir det bara att sooolaaa :D (ska först åka & hämta min bikiniunderdel, min klänning & det andra jag köpte igår på H&M som jag glömde på jobbet xD )
Allra först: FRUKOST :)


///BellaVictoria

2011-07-01
 20:33:10

1 Juli 2011

Sitter i köket & har precis hällt upp ett glas vin till mig själv :D, fan äääntliigeen är 2 hela veckors jobbande slut, har bara varit ledig en dag sen jag började måndagen efter studenten.. Men nu så, för är jag ledig i helgen nu & sen jobbar jag från 8.30 till 14.30 på måndag, sen är jag ledig ända fram till fredag & då går jag inte på förrän 14.30 :D fan vad underbart :D !!

Just det jag & Carro var ju en snabbis inne på H&M idag, hittade en helt underbar liten sexig svart sak som jag köpte med hem + lite annat, MEN, detta glömde jag på jobbet :@:(.. Men ska åka & hämta påsarna imorgon så lägger upp bilder imorgon :) !

///BellaVictoria

2011-07-01
 11:25:52

Är på väg in till norrtälje med carro, jon...

Är på väg in till norrtälje med carro, jonaah och deras barn :-). Ska på in på hm och shoppa lite smått och sen på invigningen av byggmax där jimmy jobbar :-)! ///Bellavictoria