2011-07-24
 20:50:49

Massakern i Norge

Alla har vi hört om det hemska, avskyvärda som inträffat Norge i fredags 22/7.. En bomb sprängdes i regeringskvarteren i Oslo & på ön Utöya där norska motsvarigheten till vårt SSU, AUF, var på läger.. Allt menat att skada, döda & förstöra.. Allt riktat emot den norska politiken, regeringen, mot de som sitter vid makten i Norge..
Jag hade ingen aning om det som inträffade under fredagseftermiddagen/kvällen.. Jag satt i lugn & ro på jobbet & bloggade.. Men så igår när jag tog upp en tidning på jobbet så läste jag & såg bilder från attentaten.. Och så berättade min kollega, Louise, om det inträffade.. Sen dess har det inte gått mycket tid, inte många timmar utan att man tänkt på det, på alla de som dödades på ön, & alla anhöriga...
Det här är något som inte går att förstå..
Samtidigt blir man så jävla in i helvete förbannad!! Hur fan i hela helvete kan man PLANERA något sånt här i FLERA ÅR som om man är helt besatt av det !? Det har gärningsmannen, 32åriga Anders Behring Breivik gjort, ända sen 2002 om jag inte läste helt fel..
Samtidigt vet man nu varför han begick dessa hemska attentat mot Norge & det norska folket!
Andres Behring Breivik, var besatt av anti-marxistiska/islamistiska/nazistiska tankar & ideologier, utdrag ur hans dagsbok & hans manifestationsvideo & brev bevisar detta. Han skriver om hur världens islamiseras, hur kristendomen skjuts undan för muslimerna & deras islam.  Ni som känner väl till ämnet förstår & kan dessa propagier & verklighetsförvrängda teorier!
Idag vet vi alla att anledningen till att attentaten i Norge, bomben i regeringskvarteren i Oslo & den vidriga  sinnessjuka massakern på ön Utöya nu i fredags, berodde på att en sjuk störd man planerat detta i nästan 10år.. En nazist inte värd namnet, en människa inte värd att kallas människa!
Jag står för vad jag säger när jag säger att tortyr intill döden vore det rätta straff för denna avskyvärda varelse !


Vad som också gör mig än mer förbannad är när jag läser en länk från Fb, där vårt lands största nazistiska parti skriver om hur "tragiska" de anser att händelserna i Norge är.. Hur sjuk denne man måste vara.. Och sedan förstås kommer det gamla vanliga: citat från SvP,s hemsida "

Den misstänkte utpekas av media som nationalist men ingen nationalist mördar sitt eget folk, dåden i Norge har skett av en störd person. Även om utredningen pågår så kan vi konstatera några saker redan nu:

1, Muslimska terrorgrupper gav sitt stöd till dåden och önskade att det var muslimer ansvariga för dem. De välkomnar dåd likt de som skedde i Norge igår.
2, Nationalister har unisont tagit avstånd från det vansinniga som hänt.

Detta innebär att det finns en stående uppmuntring till liknande dåd från islamiska grupper samtidigt som det finns ett tydligt fördömande av de som vill avveckla mångkulturen. De som uppmuntrar till terror är inte personer som vill Norden väl, det är inte nationalister utan de som är en del av den mångkulturella verkligheten.

"
Eran försvarsställning kan inte bli tydligare, skippa skitsnacket partiordförande Daniel Höglund!
1: Anders Behring Berivik är så vitt jag läst INTE alls utpekad som nationalist, utan som "en man som haft kopplingar till högerextrema grupper/organisationer i Norge"
2: Det finns INGET skrivet i någon tidning överhuvudtaget att riktiga terrorgrupper skulle ha tagit på sig skulden för något som de inte har ett piss med att göra, i ett land som inte är av det minsta instresse för dem, de har USA att koncentrera sig på!
Skippa era förbannade anklagelser på andra religioner, alla kan dem utantill nu!

3: "Ingen nationalist mördar sitt eget folk", men ni vill "avliva" homosexuella, handikappade osv, ÄVEN fast DE också är ert eget folk!? Och vad kallar ni mordet på Ernst Röhm medlem i SA som mördades av sina kollegor, under WW2 för något om inte mord på gemene man? Ska man skratta åt ner eller förundras av er verkliga okunskap !? 
Lägg ner er politik, försvinn till Afrika eller ha ihjäl er själva så vi slipper såna som er, för det är såna som medlemmarna & anhängarna av Svenskarnas Parti ( f.d NSF, Nationalsocialistisk Front ), Info14, Svenska Motståndsrörelsen, & Sverigedemokraterna & alla så bigrupper & mindre organistaioner som gör att händelser som de i  Norge inträffar! I detta fall var det en man som delade era sjuka avskyvärda åsikter! 
Ni säger er vara modiga som "i en tid av mångkultur & mörker" våga stå för era förbannade åsikter! VART är allt det nu? Ni bevisar än en gång vilka patetiska OSÄKRA jävlar ni faktiskt är!!
Och de är med stor avsky jag skriver detta, JAG står för vad jag tycker & säger & tänker, & jag är ganska säger på att jag talar för hela Norge när jag säger "Gå & dö & gör Behring & Hitler sällskap i helvetet"! ! !



Till alla er norrmän därute, till alla drabbade & anhöriga, våra svenska hjärtan & våra tankar finns ständigt borta hos er i Norge! Ingen kan säga att han/hon förstår, för denna massaker finns ingen levande varelse som kan förstå sig på eller förklara.. Den begick av en sjuk man.. En man som vi imorgon under häktningsförhandlingarna önskar får livstid, allt annat vore vantett, lika sinnessjukt som han själv är!

Vila I Frid alla ni som dog där ute på Utöya & ni som fall offer för bomben, vi tänker på er ♥




///BellaVictoria 



KOMMENTERA:

« DITT NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« DIN BLOGG

Kommentar: