2011-07-26
 15:24:28

SD-medlem erkänner att han delar samma åsikter som Anders Behring Breivik

What did I tell you!!?? Jag visste det!! Alla ni där ute som antingen röstat på SD eller som anser att de inte alls är nazister som Svp utan bara "nationalister" som de så fint kallar det, idag får ni ert motbevis!!
En medlem i SD erkänner att han delar SAMMA åsikter som Behring Breivik & han skyller allt på den så kallade "islamiseringen av västeuropa & världen" !
Vilket jävla svin va eller vad säger ni kära läsare? Håller ni inte med om at nu borde regeringen sätta stopp för SD nu har de visat sitt sanna jag, demokrati eller inte, kasta ut dem ur rikdagen illa fort nu alltså!!!
Vad fan är det för människa som kan säga att han DELAR en massmördares åsikter, för att, jag citerar mannen: "massakern & sprängningen i Norge hade ALDRIG ägt rum om det varit för islamiseringen" 

"I ett norskt Norge, där 68-vänsterns befängda drömmar om ett mångkulturellt samhälle inte slagit rot hade denna tragedi aldrig hänt."

"Massakern i Norge må vara det värsta våldsdådet som Skandinavien sett sedan andra världskriget, men det är ingen blixt från klar himmel. Detta är vad mångkulturen gör, den skapar konflikter mellan människor, leder till hat, våld och en allmän brutalisering av samhället."

"Om det inte funnits någon islamisering eller massinvandring hade det inte funnits något som triggade Behring Breivik att göra som han gjorde."


HA dit jävla svin, återigen skyller ni ALLT på de stackars invandrarna som inte ens är här frivilligt, vissa av dem har för fan tvingats hit!!
OCH DET FINNS INGET SOM HETER "ISLAMISERING" KOM IHÅG DET!!!
Snacket om att Erik Hellsborn, som SD-medlemmen heter, inte vill ta ansvaret ifrån ABB (Anders Behring Breivik), är bara en fasad för att inte avslöja att han i princip är lika kall & vedervärdig som ABB himself!!



///BellaVictoria



KOMMENTERA:

« DITT NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« DIN BLOGG

Kommentar: