2011-03-14
 22:18:00

Tsunamin i Japan 11 Mars 2011

Fy fan vad hemsk alltså!!
En annan hade inte en aning om det som hände i Japan i fredags..
Inte fram tills dess att Jimmy & jag åkte till affären för att handla i lördags, så fick jag syn på alla tidningar vars första sida visade upp de värsta bilderna från när tsunamin sveper in över Japan. Först då kunde vi läsa så smått om vad som hade hänt dagen innan.. Då trodde vi dock inte alls att det var lika illa som i Thailand 2005 med den tsunamin, men det var det tydligen, fick jag veta av filmerna som finns upplaga på aftonbladet, den här vågen var ännu värre tydligen, dock inte lika hög, men mycket kraftfullare!
Usch hemsk att veta om att för bara 2 veckor sen så befann sig mina föräldrar nere i Thailand, kunde ju lika gärna ha hänt där igen liksom.. Nää usch alltså, stackars japaner & alla de som drabbats. Hatar att se såna här bilder eller filmer även om man själv såklart inte kan föreställa sig hur det måste vara att vara med om det In Real men ändå, det är fruktansvärt att se :'(



Klicka HÄR för att se före&efter bilderna från katastrofen i Japan


///BellaVictoria


sannalitens.blogg.se
PUBLICERAT: 2011-03-15, 12:41:11 | URL: http://sannalitens.blogg.se/

Svar: Hehe okej :) Joorå, absolut :) Vad gör du idag då? :)



Kramar, Sannalitens.blogg.se


Chocoolates
PUBLICERAT: 2011-09-21, 14:49:53 | URL: http://chocoolates.blogspoo.com

Hi there and nice greetings from Germany. I saw this really good site and thought to sign the guestbook. So keep up the good work - I already added the site to my personal favorites.



KOMMENTERA:

« DITT NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« DIN BLOGG

Kommentar: