2011-02-06
 20:51:37

Neej neeej neeeej!!

Faaaaan också!!! Det är ju så jääävla fucking typiskt att något sånt här MÅSTE hända just MIG JUST IKVÄLL!!!!! Helt plötsligt för typ 20min sen så slocknade tv, allt i vardagsrummet & tv rummet + alla små uttag i rummen slutade fungera, dvs alla små lampor dog!!
Fattade ingeting så fick ringa älskling & han lärde mig hur jag skulle veta vilka proppar som behövde bytas, eftersom jag aldrig ens sätt en propp tidigare, jag kan NADA om sånt, det är fysik för mig & sånt finns inte i mitt huvud!!
Så iaf, bytte två stycken proppar som var "tomma", men trodde ni att det funkade då eller!? Neehej då!!!!
Fan också!! Jag är helt förstörd nu!!!! :'(
Vet inte vad jag ska göra!
Det lilla positiva som finns, om man ska kunna se något positivt, är iaf att lilla tvn i brorsan gamla rum fungerar & den har iaf 4an så jag kan se Wallander som jag hade tänkt, men hela Solsidan missade jag för det var precis innan det som det här hände!! Dessutom så fungerar alla lampor i köket förutom de i fönstret, i mammas & pappas & i mitt rum lyser taklamporna, i duschen & i badrummet fungerar det också kollade jag nu! Tack & lov för det!!
Men det är fortfarande helt förjävligt att jag inte kan fixa det, jag vet inget om någonting, vet inte om det är strömmen som tillfälligt gått eller hur man ska fixa i det där jävla proppskåpet, är ju livrädd för att få en rejäl elstöt & dö på en gång liksom! Så jag vågar inte direkt heller hålla på & mixtra eftersom att jag inget kan !
Ååh fan jag känner mig helt jävla utelämnad, va fan skulle mina föräldrar åka till Thailand & begära av mig att jag skulle va i deras jävla tekniska hus, jag har för fan knappt ens koll på hur man ställer om värmen & det lärde pappa mig i torsdag liksom! Usch vad det här är hemskt!!!! Har lust att ta bilen hem till älskling istället för att sitta här & känna mig helt borta i huvudet, helt förstörd för att man inte vet hur man ska lösa problemet & helt utelämnad!! F*tta också!!!!!



///BellaVictoria



KOMMENTERA:

« DITT NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« DIN BLOGG

Kommentar: